Weekend Media Festival letos v Rovinju od 24. do 27. septembra

S sloganom „I love Weekend“ bodo festival zaznamovali ljubezen, povezanost in prijateljstvo.

Od 24. do 27. septembra bo tudi letos Weekend Media Festival gostil vrhunske, svetovno priznane strokovnjake iz sveta marketinga, medijev in odnosov z javnostmi. S sloganom „I love Weekend“ bodo festival zaznamovali ljubezen, povezanost in prijateljstvo, ki jih v letu 2020 potrebujemo bolj kot kdajkoli prej.

Zelo smo navdušeni in zelo nas veseli, da bomo tudi letos uživali v odličnih predavanjih in vrhunskih zabavah, ki jih ponuja Weekend. Tokrat smo še posebej osredotočeni na skrb za varnost vseh prisotnih. Skrbno sledimo navodilom pristojnih organov za javno zdravje ter se držimo vseh previdnostnih ukrepov in priporočil za zagotavljanje varnosti vseh obiskovalcev,” je poudaril direktor festivala Tomo Ricov.

Na letošnji različici največjega regionalnega medijskega festivala se bodo tradicionalno zbrali vsi, ki jih zanima medijska industrija. Weekend bo eden prvih večjih festivalov po ublažitvi epidemioloških ukrepov, ki jih je povzročila pandemija koronavirusa.

“Vse najboljše zabave so bile v najbolj norih časih in zato smo prepričani, da bo to najboljši Weekend doslej. Pripravljamo vrhunski program, ki ga ne želite zamuditi, je pojasnil direktor festivalskega programa Nikola Vrdoljak.

Najboljše vabilo na letošnji Weekend je zagotovo dejstvo, da je število udeležencev in vrhunskih predavateljev z vsakim letom večje. Bodite tudi vi del največjega medijskega festivala v Rovinju, pripravite se na najboljšo zabavo v letu, s seboj prinesite dobro voljo in sproščenost – to je vse, kar potrebujete za Weekend.