Jessica Parker Kennedy iz serije Flash ima za uspeh poseben recept

Kot otrok je želela leteti.

Igralka Jessica Parker Kennedy je v otroštvu želela leteti. Spomni se, da je splezala na najvišji stol v hiši, da bi vzela sladoled, padla, nato pa razprla roke v krila, ker je mislila, da bo kot ptica poletela. Seveda je takrat pristala trdno na tleh, danes pa se vsekakor počuti kot ptica, ki je razprla krila in uspela.

View this post on Instagram

A post shared by Jessica pk (@jessica_parker_kennedy) on

Njen recept za uspeh? Drži se načela: ”Nebo je meja” in pravi: ”Kot otrok misliš, da lahko dosežeš vse, celo letiš. Tudi odrasli lahko dosežemo ogromno. Če se v popolnosti zavedaš sebe in poznaš svojo identiteto, lahko zase sprejemaš najboljše odločitve. Pomembno je, da verjameš vase in skrbiš za zdrav način življenja. Filmska industrija velikokrat slabo vpliva na zdravje. Mislim, da se danes povsod, ne le v svetu filma, preveliko pozornosti namenja videzu namesto nadarjenosti. Vsi vemo, da še posebej v Hollywoodu vlada obsesija z videzom, zato se kot temnopolta ženska igralka včasih težko opredelim kam točno spadam. Me pa veseli, da se je v filmu zgodil ogromen korak naprej, da je postal dostopen ter odprt za nas, igralce različnih ras. Zelo lepo je gledati, kako prejemajo nagrade za svoje izjemno delo. Zaslužijo si jih, tudi v preteklosti so si jih, pa so bili prevečkrat spregledani. Vse to je spodbuda mlajšim generacijam.” Dodala je še, da je notranja lepota enako pomembna kot videz.

Nedvomno takšno razmišljanje vsakogar lahko daleč pripelje. Tudi Jessico je. Pri 31-ih letih ima za seboj številne vloge v filmskih uspešnicah in TV serijah. Med drugim jo poznamo po vlogi Nore West-Allen v izjemno uspešni TV seriji ”Flash”. Od 3. decembra dalje bo od ponedeljka do petka ob 22:55 na sporedu TV kanala FOX že peta sezona.

View this post on Instagram

Nora West Allen

A post shared by Jessica pk (@jessica_parker_kennedy) on

Foto: Instagram