Poletje skozi Instagram znanih Slovenk

Kje poletje preživljajo znane Slovenke?

Ker smo na vrhuncu poletne sezone si je v teh dneh oddih privoščila tudi velika večina znanih Slovenk, ki svoje poletne dogodivščine z nami delijo skozi družbena omrežja. Veliko se jih je odpravilo kar na sosednjo Hrvaško, kjer uživajo morske radosti in nabirajo energijo za jesenke podvige, nekatere pa so se odpravile nekoliko dlje. Pokukali smo na Instagram in za vas izbrali nekaj najlepših poletnih profilov.

ŠPELA GROŠELJ je znana po tem, da rada deli svoja morska doživetja z njenimi oboževalci. Po Instagramu sodeč, je letos Špela preživela že kar precej dni na morju in priznamo, da ji kar malo zavidamo vse lepote, ki jih je ujela na fotografijah.

Priljubljena glasbenica NEISHA je s svojim dopustovanjem pričela ravno te dni. S svojim dobrim prijateljem, ki ga večkrat zasledimo na njenem Instagram profilu, Nejcem Simšičem sta se odpravljata na Pag. Glede na to, da sta znana žurerja, bi si mislili, da ju bomo na Pagu srečali v Zrčah, a sta se tokrat odločila za resen počitek. Za cilj pa sta si zadal tudi nekaj športnih aktivnosti.

Žena poslanca Matjaža Nemca, komentatorka šova Gostilna išče šefa in manekenka z najdaljšimi nogami v Sloveniji,  IRYNA OSYPENKO NEMEC, se je s svojim dragim letos odpravila na enega najlepših otokov, ki jih premore Evropa. Grški Santorini, o katerem lahko več preberete TUKAJ, je pravi raj. Iryna in Matjaž sta raziskovala lepote in posnela nekaj čudovitih fotografij, ki sta jih z nami delila na Instagramu. Ni kaj, čudovit par in zavidanja vredne počitnice!

Santorini pa je obiskala tudi bivša Miss Universe ANAMARIJA AVBELJ. Skupaj z zaročencem Klemnom Janežičem sta rajski otok obiskala že drugič. Zanju je to prav poseben kraj, saj sta se tam lansko poletje zaročila.

Etiketina lepotna urednica AJDA SITAR za vas pripravlja članke po vsem svetu. Najprej je odpotovala na grški Mikonos, nato se je odpravila v Barcelono in trenutno uživa še zadnje dni v Mehiki. Njen Instagram pa se lahko postavi ob bok svetovno priljubljenih blogerk, saj na njem lahko občudujemo lepote krajev, ki jih je Ajda obiskala v zadnjem mesecu.

TJAŠA KOKALJ JERALA se ponaša z Instagram profilom, ki ima največ sledilcev v Sloveniji. Še pred dopustom smo Tjašo “vrgli” v Etiketino centrifugo, pogovor z njo pa lahko preberete TUKAJ. Lepotica si je letos že privoščila oddih na Portugalske. Vse njene dogodivščine smo lahko v živo spremljali na Instagramu. Včeraj pa je svojim sledilcem sporočila, da odhaja na dopust, kjer bo telefon za nekaj dni odložila in se predala popolnemu uživanju.