Natalija in Tine uspešno opravila vse izzive!

Jutranja ekipa Radia City je na družbenih omrežjih dnevno skrila enega od dm izdelkov.

drogerie markt Slovenija in Radio City sta v aprilu pričela z dobrodelno akcijo, kjer sta se v glavni vlogi odlično znašla moderatorja jutranjega programa Natalija Veronik in Tine Križanič. V štirih tednih sta s pomočjo poslušalcev uspešno opravila vse izzive, v katerih ni manjkalo humornih vložkov, in s tem omogočila, da je CSD Maribor s strani dm prejel prehranske izdelke v vrednosti dva tisoč evrov za pomoč socialno ogroženim družinam.

Jutranja ekipa Radia City je na družbenih omrežjih dnevno skrila enega od dm izdelkov. 20 srečnežev, ki so s pomočjo namigov pravilno uganili, kateri izdelek se skriva za zamegljeno fotografijo, se je razveselilo dm darilnih kartic v vrednosti 30 evrov. Neizmerno veselje pa je bilo čutiti tudi po koncu izziva za dober namen. Natalija in Tine sta vsak teden uspešno opravila izziv in tako skupaj z dm omogočila donacijo prehranskih izdelkov dmBio v vrednosti dva tisoč evrov, ki jih bo Center za socialno delo Maribor namenil socialno ogroženim družinam. Pakete bodo prejele Enota Maribor Center, Enota Maribor Tezno, Enota Slovenska Bistrica, Enota Pesnica, Enota Ruše in Enota Lenart.

Od pomivanja oken do lepotne preobrazbe

Natalija in Tine sta se skozi izzive preizkusila v različnih vlogah, saj so o poteku scenarija odločali poslušalci s svojimi nasveti, komentarji in utrinki s področja lepote, kulinarike, gospodinjstva in zaščite pred soncem. Tako sta se izkazala v kuharskih veščinah in pripravi uravnoteženih obrokov, dokazala, kako spretna sta pri čiščenju oken, in poskrbela za varne užitke v bližajočem se poletju – s sončno kremo, seveda. Kako se je Tine v lepotnem izzivu prelevil v mojtra ličenja in poskrbel za Natalijino preobrazbo, si lahko ogledate TUKAJ.