Izjemna pametna ura in slušalke za za skok v aktivno jesen

Čeprav je bil prehod iz poletja v jesen izjemno hladen in deževen, še vedno z navdušenjem pričakujemo lepe jesenske dni.

Če se tudi vi radi veliko gibate na svežem zraku vas bo gotovo zanimalo, kako lahko pametna ura in slušalke še nadgradijo že tako prijetno izkušnjo teka po jesenskih gozdovih ali kolesarjenja po najrazličnejši poteh. Izjemna pametna ura Galaxy Watch5 ali Galaxy Watch5 Pro in brezžične slušalke Galaxy Buds2 Pro bodo več kot dobrodošli sopotniki na vaših jesenskih izletih.

Pametni uri Galaxy Watch5 in Galaxy Watch5 Pro z intuitivnimi vpogledi, naprednimi funkcijami in še boljšimi zmogljivostmi oblikujeta navade povezane z zdravjem in dobrim počutjem. Galaxy Watch5 izboljšuje funkcije, na katere se potrošniki zanašajo vsak dan, medtem ko je Galaxy Watch5 Pro – najnovejši dodatek v liniji Galaxy Watch – najbolj vzdržljiva pametna ura Samsung doslej s številnimi funkcijami.

Najsodobnejša senzorska tehnologija za brezhibne meritve

Ure sedaj omogočajo poglobljeno spremljanje in prikazujejo praktične podatke, ki ponujajo informacije, ki jih uporabniki potrebujejo kot pomoč na njihovi poti do zdravja in dobrega počutja. Galaxy Watch5 je opremljen z edinstvenim senzorjem Samsung BioActive, ki poganja naslednjo dobo digitalnega spremljanja zdravja. BioActive Sensor, ki je bil prvič predstavljen v seriji Galaxy Watch4, uporablja en sam edinstven čip, ki združuje tri zmogljive zdravstvene senzorje – optični srčni utrip, električni srčni signal in bioelektrično impedančno analizo telesne sestave – za zagotavljanje obsežnih odčitkov, ki vključujejo srčni utrip, raven kisika v krvi in ​​celo raven stresa. Poleg tega lahko uporabniki pridobijo globlje razumevanje zdravja svojega srca s spremljanjem krvnega tlaka in EKG-ja neposredno na zapestju.

Za male zmage in trajno boljše počutje

Galaxy Watch5 serije je zasnovana za vsakodnevne zmage, ponuja celovito izkušnjo od začetka do konca, ki presega fitnes dejavnosti in vključuje proces po vadbi, počitek in okrevanje. Orodje za merjenje telesne sestave zagotavlja popoln posnetek uporabnikovega splošnega zdravja, ki mu nudi prilagojen pristop za zastavljanje ciljev, vodenje skozi prilagojene vadbe in spremljanje napredka. Ko je čas za počitek, serija Galaxy Watch5 omogoča uporabnikom podatke o okrevanju, vključno s srčnim utripom po intenzivni vadbi, in prilagojena priporočila glede porabe vode na podlagi izgube potenja.

Pri dobrem počutju je pomemben nočni počitek, zato uporabnikom pomagajo do boljšega spanja. Nudijo razumevanje vzorcev spanja prek rezultatov spanja, ki spremljajo faze spanja, skupaj z zaznavanjem smrčanja in ravnjo kisika v krvi. S tem lahko dosežemo izboljšane spalne navade z naprednimi nasveti za boljše spanje, ki nudijo prilagojen enomesečni vodeni program.

Galaxy Watch5 Pro – za navdušence nad dejavnostmi na prostem

Galaxy Watch5 Pro, ustvarjen za tiste, ki radi uživajo na prostem, je najnovejši dodatek v portfelju Galaxy Watch. Od pohodništva do kolesarjenja in več, Watch5 Pro je pripravljen na izziv zahvaljujoč vrhunskim materialom. Odlikuje ga izboljšan safirni kristal, ki je bolj odporen proti obrabi in trpežno ohišje iz titana, ki ščiti zaslon s štrlečim okvirjem. Galaxy Watch5 Pro je opremljen tudi s povsem novim športnim paščkom D-Buckle, ki ponuja robustno vzdržljivost z elegantnim in čistim prileganjem.

Vgrajena je močna in vzdržljiva baterija. Izkoristite GPX, ki je prvič na voljo na Galaxy Watch. Odpravite se na pohod in posnemite ter delite z drugimi ljubitelji poti v aplikaciji Samsung Health z Route Workout. Prenesete lahko tudi pohodniške in kolesarske poti, ko vadite za naslednjo dirko ali poskušate popestriti svojo rutino. Med pohodom ali kolesarjenjem z intuitivnimi navodili zavoj za zavojem imejte oči na poti in stran od zemljevida. Ko boste pripravljeni na odhod domov, vas Galaxy Watch5 Pro zlahka pripelje do tja s funkcijo Track back, ki vas popelje nazaj na pot, po kateri ste prišli.

Izjemno prileganje in odličen zvok

Brezžične slušalke Galaxy Buds2 Pro predstavljajo najudobnejšo ergonomsko zasnovo doslej brez strahu pred obračanjem in padanjem iz ušesa. Nadgrajeni Samsung Seamless Codec zakodira polni 24-bitni zvok, dekodirajo pa ga Galaxy Buds2 Pro brezžične slušalke, ki vzdržujejo enako, 24-bitno kakovost zvoka. S tremi visokimi SNR (razmerje signal – šum) mikrofoni Galaxy Buds2 Pro brezžične slušalke sledijo več zunanjim zvokom in jih odstranijo, tudi tiste, ki so nežni kot veter. Z inteligentnim 360-stopinjskim zvokom je zvok po občutku bolj realističen. Algoritmi 360-stopinjskega zvoka z neposrednim večkanalnim zvokom in tehnologijo Enhanced Dolby Head Tracking bodo poskrbeli, da vsako gibanje ostane usklajeno, kar ustvari realistično izkušnjo. 360-stopinjski zvok lahko celo natančno določi smer zvoka med gibanjem vaše glave, kar omogoča izkušnjo poslušanja v prostoru.

Izjemna ponudba daril ob nakupu telefonov Samsung

Samsung je za vse ljubitelje pametnih naprav in tehnoloških inovacij med 12. septembrom in 16. oktobrom 2022 pripravil odlično ponudbo, ki je ne gre spregledati. Ob nakupu zložljivega pametnega telefona Galaxy Z Fold4 ali Galaxy Z Flip4 sedaj prejmete prav posebno darilo – novo pametno uro Galaxy Watch5! Izbirate lahko med dvema modeloma te odlične naprave – 44 mm v grafitni barvi ali 40 mm v rožnato-zlati barvi. Ob nakupu telefona iz serije Galaxy S22 ste v promocijskem obdobju upravičeni do darila slušalk Galaxy Buds2 v grafitni barvi.

Več informacij o ponudbi najdete tukaj.