Doživite mega jesen z novo serijo pametnih telefonov Xiaomi 12T!

Nova serija je naravnost fantastična

Veličastna jesen je tu in vse njene barvite trenutke, osupljive odtenke ter vašo izkušnjo tega letnega časa lahko zdaj naredite nepozabno z novo serijo pametnih telefonov Xiaomi 12T. Modela Xiaomi 12T Pro in Xiaomi 12T predstavljata najnovejši sistem kamer Xiaomi za tiste, ki iščejo izboljšano zmogljivost in nov navdih pri zajemanju posebnih jesenskih trenutkov.

Vrhunske kamere serije Xiaomi 12T vam omogočajo jasno in čisto fotografijo trenutka, ki ga želite ujeti za vedno

Izjemni kameri obeh modelov Xiaomi vam ponujata izjemno izkušnjo fotografiranja s pametnim telefonom, ki bosta to jesen poskrbeli za najlepše sončne zahode, najbolj izostren prikaz osupljive narave in vsak nepozaben trenutek, ki ga preživite s svojimi najdražjimi. Xiaomi 12T Pro zagotavlja vrhunske fotografije z visoko jasnostjo, zmogljivo nočno fotografijo in hitro ostrenje s profesionalnim sistemom kamer z ločljivostjo 200 MP, podprtim z revolucionarno strojno opremo in Xiaomijevimi lastnimi naprednimi algoritmi AI.

Če poskušate ujeti popolno Instagram zgodbo ali natančno načrtujete fotografije, s katerimi boste popestrili svoj Instagram profil ali zasebno zbirko fotografij, vam bodo nove naprave Xiaomi vedno ponudile več. Nepozabne trenutke boste z napravami 12T na fotografijah ujeli tako, kot ste jih doživeli. Brez zamegljenih selfijev, izgube ostrine in nejasnih portretov.

Nepozabni trenutki v osupljivi kvaliteti za spomine, ki bodo trajali več generacij

Čeprav se vsi radi spominjamo poletja, pa je doživetje jeseni lahko še toliko bolj veličastno. Z napravami Xiaomi 12T bo vsak družinski sprehod, vikend izlet s prijatelji ali večerni izhod v najboljši družbi ostal v spominu, ki bo v izjemni kakovosti trajal še generacije. Vrhunska kamera Xiaomi prinaša 2-kratno optično povečavo, ki lahko izkoristi zmožnosti velikega tipala velikosti 1/1,22″ za ustvarjanje idealnih portretov.

Xiaomi 12T Pro s pomočjo funkcij Xiaomi ProCut in Ultra burst pomaga tudi pri inteligentnem izrezu posnetkov in ustvarjanju profesionalne vsebine. Če vam to ni dovolj, ima Xiaomi 12T  vgrajen tudi sistem trojnih kamer: primarno kamero s 108 MP pro-grade, ultra širokokotno kamero z 8 MP in makro kamero z 2 MP. Vrhunska zmogljivost tudi v najzahtevnejših razmerah in pri šibki svetlobi zagotavlja jasne ter svetle posnetke. Z vrhunskimi pametnimi telefoni Xiaomi 12T boste vedno v prednosti. Vaš Instagram frofil bo s temi napravami videti bolje kot kdaj koli prej, osupljivi jesenski trenutki pa nepozabni!

Da vam to jesen ne uide niti en sam trenutek, sta vaša najboljša zaveznika mega baterija in ultra hitro polnjenje!

Ali vaš pametni telefon nenadoma ugasne v najbolj neprimernem trenutku, ko ravno zapuščate dom ali hitite ujeti še zadnje sončne žarke? Z novo serijo Xiaomi 12T se vam to ne bo zgodilo, saj vam ponuja neverjetno dolgo življenjsko dobo baterije, tudi med paradnimi modeli Xiaomi. Premore pa pa tudi izjemno hitro polnjenje. Medtem ko vi pripravljate otroke za izhod in pakirate vse potrebno za jesenski izlet na podeželje, bodo vaše naprave Xiaomi pripravljene, da preživijo vse te trenutke z vami. Oba modela se do 100% napolnita v samo 19 minutah in sta pripravljena na do 13,5 ur delovanja z vključenim zaslonom.

Do trimesečna brezplačna naročnina na YouTube Premium in pol leta garancije za zaščito zaslona

Ob nakupu katerekoli naprave iz serije Xiaomi 12T uporabniki prejmejo v dar 3 mesece brezplačne naročnine na YouTube Premium in 6 mesecev garancije za zaščito zaslona.

Naj bo ta jesen mega – spremenite vsako jesensko fotografijo v mojstrovino, ki bo trajala večno – samo z novo serijo Xiaomi 12T dosegljiva na https://mi-store.si in https://www.mishop.si.