Domnevna Pittova ljubica razkrila, da je noseča

Igralka Marion Cotillard je pravo resnico razkrila v sporočilu na Instagramu.

Po objavi novice, da se Angelina Jolie in Brad Pitt ločujeta, se je v središču afere znašla tudi francoska igralka Marion Cotillard, za katero so svetovni tabloidi ugibali, da je kriva za ločitev slavnega hollywoodskega para. 40-letna igralka naj bi imela razmerje s Pittom na snemanju vojnega trilerja Zaveznika (Allied). Z oskarjem nagrajena igralka, ki je že devet let v zvezi s francoskim igralcem Guillaumejem Canetom, s katerim imata tudi petletnega sina, je sedaj zadevo tudi javno komentirala na svojem Instagram profilu. V sporočilu, ki ga lahko v celoti preberete v nadaljevanju, je odločno zanikala vse govorice o razmerju s Pittom in razkrila, da je noseča.

“To bo moj prvi in zadnji odziv na vrtinec, ki se je zgodil pred 24 urami in v katerega je potegnilo tudi mene. Nisem navajena komentirati tovrstnih zadev, niti jih običajno ne jemljem resno, toda ker stvar vpliva na ljudi, ki jih imam rada, se moram odzvati.

Prvič, pred mnogimi leti sem spoznala moškega (Guillaume Canet) mojega življenja, očeta najinega sina in otroka, ki ga pričakujeva. On je moja ljubezen, moj najboljši prijatelj in edini, ki ga potrebujem.

Drugič, tistim, ki so namigovali, da sem pretresena – čisto v redu sem, hvala. Umetno ustvarjene zgodbe niso boleče. Vsem medijem in tistim sovražno nastrojenim, ki znajo tako hitro obsojati druge, želim čim prejšnje okrevanje.

Na koncu želim tako Bradu kot Angelini, ki ju globoko spoštujem, da znova najdeta svoj mir v teh turbulentnih trenutkih. Z ljubeznijo, Marion.”

Foto: Paramount/Getty