Je Brad Pitt podlegel čarom lepe Francozinje?

Mediji špekulirajo o razlogih za ločitev Brangeline. Oglasil se je tudi Pitt.

Po šokantni novici, da je Angelina Jolie (41) vložila zahtevo za ločitev od Brada Pitta (52), svetovni mediji na veliko špekulirajo o razlogih za razhod najlepšega hollywoodskega para. Nekateri namigujejo, da naj bi imel Brad težave z alkoholom in pretiranim kajenjem marihuane, težko naj bi kontroliral jezo, Angelino pa naj bi motile tudi njegove starševske metode pri vzgoji njunih šestih otrok. Vse glasnejše pa so tudi govorice, da naj bi imel Pitt razmerje z drugo žensko.

Tako kot je bila za razpad Pittovega zakona z Jennifer Aniston kriva Angelina, naj bi bila za konec zakona z Angelino kriva francoska igralka Marion Cotillard. Pitt in Cotillard namreč nastopata skupaj v novem filmu Zaveznika (Allied), za katerega so (res samo po naključju?) pri Paramountu prav zdaj objavili najnovejši napovednik. Triler, ki prihaja v naše kinematografe 24. novembra ves čas oglašujejo kot »film z izjemno kemijo med glavnima igralcema«. Pitt in Cotillard v njem igrata vohuna, ki skleneta lažen zakon, ki pa hitro preraste v resnično ljubezen.

Očitno so soigralke Bradova šibka točka, saj se je tudi v Angelino zaljubil na snemanju filma Gospod in gospa Smith, ko je bil še poročen z Jennifer Aniston. Cotillardova naj bi bila sicer pretresena nad tem, da so jo mediji vpletli v ločitev Brangeline. Pitt pa je v izjavi za revijo People Angelinin zahtevek za ločitev komentiral z besedami: “To me je zelo razžalostilo, toda zdaj je najpomembnejša dobrobit najinih otrok.”

Angelina Jolie in Brad Pitt sta bila par od leta 2004, poročila pa sta se leta 2014. Angelina je bila pred tem poročena z Johnnyjem Leejem Millerjem in Billyjem Bobom Thorntonom, za Brada pa je to drugi zakon (leta 2005 se je ločil od Jennifer Aniston).

Foto: Vanity Fair/Paramount