Čas beži – jo prepoznate?

'Podobna si Johnnyju Deppu.'

Monica Belucci pri 53-ih letih še vedno velja za eno najlepših žensk na svetu. Priljubljena italijanska igralka se na svojem Instagramu vsake toliko časa spomni začetkov svoje kariere, ko še ni imela zvezdniškega statusa. Tokrat se je spomnila 30 let stare naslovnice za italijansko izdajo revije Elle, ko je bila še v manekenskih vodah.

Prodoren pogled, temni lasje in izrazite obline so vse do danes ostali zaščitni znak fatalne Monice, ki je s svojim specifičnim pogledom na lepoto in slavo, pravi navdih številnim ženskam po svetu. Nekateri oboževalci so pod nostalgično fotografijo zapisali, da je Monica na njej podobna igralskemu kolegu Johnnyju Deppu.

Monica zatrjuje, da ni šla nikoli pod nož in da se s svojim videzom ne obremenjuje preveč. »Mislim, da suhice niso lepe. Sama sem ženska in imam obline. Preveč sem lena. Nikoli ne grem v telovadnico. Rada jem čokolado in testenine ter se družim s prijatelji v restavracijah,« je nedavno povedala Belluccijeva, ki je z 51 leti postala najstarejše Bondovo dekle in še enkrat več dokazala, da so leta samo številka na papirju.