Televizor za ljubitelje umetnosti

Si predstavljate televizor, ki se spremeni v sliko Vincenta Van Gogha? Prav to so imeli v mislih snovalci televizorjev Samsung, ko so si zamislili The Frame.

Vaš dom se lahko v hipu spremeni v umetniško galerijo
Ko je The Frame televizor izklopljen, se v trenutku spremeni v slikarsko platno. Na njem se lahko prikaže več kot 1600 umetniški del iz različnih muzejev in galerij z vsega sveta, ki jih preprosto naložite iz aplikacije Trgovina z umetninami. Televizor ima tudi senzor svetlosti, ki avtomatsko prilagodi svetlost glede na spremembo osvetlitve prostora in pomaga preprečiti spreminjanje naravnih barv vašega umetniškega dela. Senzor gibanja omogoča, da se prikaz umetniškega dela samodejno izklopi, ko vas ni v prostoru in pripomore k varčevanju z energijo. Na televizor pa lahko preko USB ključka naložite tudi svoje fotografije. Za videz prave umetniške slike poskrbita Slim Fit dizajn in čisto poseben okvir. Da se res prilagodi vsakemu domu in stilu, so na voljo različni okvirji, ki jih je povsem preprosto menjavati, saj so pritrjeni z magnetnim sistemom. Če televizor raje postavite na stojalo, je na voljo trinožno vrtljivo stojalo, s katerim lahko poljubno obračate zaslon vodoravno ali navpično, tako da lahko uživate v vsebinah, kakor želite.

Vrhunska izkušnja gledanja in poslušanja
Ne glede na vaš okus vsebin, ali so to najnovejše filmske uspešnice, zimzeleni filmi preteklosti, koncerti ali športna tekmovanja, bo vaša izkušnja gledanja s televizorjem The Frame, ki jo poganja QLED tehnologija, nekaj nepozabnega. The Frame, s pomočjo tehnologije kvantnih pik, ki pretvarja svetlobo v več kot milijardo resničnih barv, daje umetninam in ostalim vsebinam izjemno realističen videz. 100-odstotni barvni volumen pomeni, da boste umetnine videli tako realistično, kot bi jih videli v galeriji ter opazili neverjetne podrobnosti v vsaki sceni, tako kot so si to zamislili režiserji. Za izboljšano delovanje kontrasta skrbi dvojna LED tehnologija osvetlitve ozadja, ki ustvari več pristnih barvnih tonov in hkrati vzdržuje njihovo živahnost. LED luči s poudarjenimi svetlimi toni nudijo tudi globlji obseg izražanja črnih tonov, ki obnovijo to, kar je skrito na temnih delih slike. Tako boste opazili vsako najmanjšo podrobnost, tudi na temnih slikah in črna bo zares črna. Da vidite dogajanje na ekranu in ne svojih odsevov, poskrbi mat zaslon, ki drastično zmanjša odboj svetlobe.
Strokovnjaki za zvok so poskrbeli za izkušnja poslušanja niti malo ne zaostaja za izkušnjo gledanja. Tehnologija SpaceFit analizira prostor in samodejno nastavi zvok na optimalne lastnosti. Televizor tako ob vklopu za vse poskrbi kar sam. Sistem Q-Symphony omogoča The Frame televizorju in Soundbar zvočnikom, da delujejo hkrati za boljši učinek obdajajočega zvoka, ne da bi za to morali utišati zvočnike na televizorju.

Ne le zabava, prijetno je tudi delo
Delo od doma ni več nič presenetljivega. S televizorjem The Frame si lahko olajšate ure, ki jih preživite ob računalniku. Vse vsebine lahko spremljate kar na enem zaslonu s pomočjo funkcije Multi View. Istočasno lahko tako na enem zaslonu spremljate priljubljeno TV oddajo in telovadite prek vodene vadbe ali spremljate pogovor sodelavcev in sledite predstavitvi. Omogoča hiter in priročen dostop do pisarniških datotek, naravnost iz vašega doma, z velikostjo gledanja in kakovostjo QLED. Vse, kar morate narediti, je, da naložite aplikacijo “Osebni računalnik na televizorju” na vaš osebni računalnik, povežete Bluetooth miško in tipkovnico ter opravite vse naloge . Vas čaka videoklic? Ta bo s pomočjo vašega televizorja veliko prijetnejši in realističen. Z aplikacijo SmartThigs na vaši Android napravi oziroma Apple AirPlay na vašem iPhone telefonu, lahko zaslon vašega pametnega telefona zrcalite na televizor za večjo in boljšo izkušnjo klepetanja v video klicih.