Razkriti modni in lepotni triki urejenih Francozinj

Razkrivamo 7 skrivnosti vedno modnih in šik Francozinj. Saj veš, da si želiš izvedeti!

Razkrivamo 7 skrivnosti vedno modnih in šik Francozinj. Saj veš, da si jih želiš izvedeti!

Francozinje nosijo brezčasen sloves zavidljivo urejenih, glamuroznih in šarmantnih modnih žensk, ki s svojimi mini preprostimi triki ”razsvetljujejo” radovedne modne ljubiteljice po vsem svetu. No, skrivnosti o njihovem stilu in lepotni rutini so morda res velike, a triki so tako enostavni, da ti bo najljubša francoska ikona prirasla še bližje k srcu.

1. Preskoči umivanje obraza
Ne dobesedno, a izogibaj se agresivnim milom in čistilnim gelom za obraz, ki kožo zelo hitro izsušijo, dražijo in v nekaterih primerih povzročijo neprijetno rdečico.
Francozinje za nobeno ceno iz svoje lepotne rutine ne izpustijo micelarne vodice, zelo blizu pa jim je tudi kokosovo olje. (Njegove odlične načine uporabe smo razkrili v tem članku: Vključi kokosovo olje v svojo lepotno rutino in navdušena boš!)

2. Urejeno neukročeni lasje so najlepši
Francozinje ne marajo pretiranega truda, ko beseda nanese na urejanje pričeske. Cenijo naraven videz, neukročenost je zelo dobrodošla, pravtako pa se, ko je mogoče, izogibajo sušilcu za lase, saj brez njega dosežejo naraven volumen in gladko valovitost las.

3. Pomembni so detajli
Skoraj največ pozornosti namenijo tudi najpreprostejšim detajlom, saj se zavedajo, da le z izpostavljenimi modnimi ali lepotnimi mini, skoraj neopaznimi detajli, dvignejo svoj modni videz na višjo raven. Zapestnica, uhani, šminka, prava maskara, pas, očala ali celo trak za lase so enako pomembni kot torbica, hlače ali plašč.

4. Izpostavi oči ali ustnice
Francozinje so, milo rečeno, obsedene s šminko (še posebej z rdečimi odtenki), ki pa je ne bodo nikoli kombinirale skupaj z zadimljenimi očmi ali temnejšim senčilom za veke. Pravilo je preprosto: ali oči, ali ustnice. Oboje nikakor.

5. Investiraj v večno modne kose
Preudarne Francozinje preferirajo nakup večno modnih oblačil, ki jih lahko v vsaki sezoni, ne glede na aktualne trende in modne smernice, odlično kombinirajo s preostalo garderobo. Tukaj se ti nikakor ne izmuznejo mala črna obleka, klasične jeans hlače, trenčkot in bela srajca. Pravtako bodi pozorna na izbiro kvalitetnih materialov.

6. Izberi pravega zase
Parfum namreč, ki je kot lasten podpis in tega se zaveda vsaka šik Francozinja. Enkrat, ko najdejo svojo najljubšo dišavo, ki jih v popolnosti opiše in se idealno zlije z njihovo osebnostjo, stilom in starostjo, od nje ne odstopijo.

7. Nevtralne barve

Bela, modra, črna in bež, so tiste najbolj hvaležne izbrane barve, ki delujejo subtilno in elegantno, kombinacije z njimi pa se enostavno nikoli ne izjalovijo. No, Francozinje že vedo…

Vir: Glamour.com