Postani Etiketa: Moderna mornarka

Pa ne glede na to, kako sem se jim upirala so me navsezadnje navdušile!

Nejla Sulejmanovič je modna navdušenka, ki je strokovno žirijo prepričala, da je sodi med finalistke natečaja “Postani Etiketa”, ki smo ga za vse modne navdušenke razpisali, skupaj z Modiano in Maxijem. 5 finalistk je med neštetimi modnimi kosi v Maxiju izbiralo najljubše poletne modne kombinacije. Več iz zakulisja nakupovalnega dne modnih navdušenk, preverite TUKAJ. V nadaljevanju pa Nejlin poletni modni izbor.

Pa ne glede na to, kako sem se jim upirala so me navsezadnje navdušile. Govorim namreč o hlačah, ki so največji trend tega poletja. Sama se v teh vročih poletnih dneh najraje oblečena v čim manj krpic, vendar pa bi vseeno rada ostala trendi in menim, da je današnja kombinacija kot nalašč primerna za urbane in poslovne priložnosti.

Bele hlače v družbi črnih črt so super saj so v pasu ozke proti spodnjemu delu telesa pa vedno bolj ohlapne, kar nam daje občutek, da nosimo krilo, zato pa so tudi toliko bolj udobne in se še boljše počutimo v njih. Ker je poletje tako zelo povezano z morjem in nasplošno vsem kar pride v paketu, sem se tudi sama odločila za malce mornarski videz, saj sem k hlačam kombinirala srčkan moder top, ki je še en trend poletja, saj ima na ramenih volančke in majhno pentljico. Super šik, ni kaj!

Nosim oblačila, ki sem jih izbrala Maxiju, blagovne znamke pa so na voljo tudi v Modianah: Top Rinascimento 64,99€ // Hlače Joseph Ribkoff 169,99€ // Torbica Fiorelli 99,99€ // Čevlji Xti tentations 56,99€.

Tekst in stajling: Nejla Sulejmanović // Foto: Katarina Veselič // Video: Luka Paige