ZAKULISJE: znane so finalistke Etiketinega natečaja!

Ko se 5 modnih navdušenk odpravi po nakupih in v boj za najboljši outfit sezone...

Pred nekaj tedni smo modne navdušenke in ljubiteljice zadnjih modnih trendov, povabili k sodelovanju na natečaju, kjer Etiketa Magazin skupaj z Modiano išče novo modno ikono, ki bo krojila trende prihodnosti. Razkrivamo vam imena 5 finalistk, ki so nas s pripravo modnega prispevka in fotografij najljubšega poletnega outfita, najbolj očarale.

Finaliste, ki so se že podale na novo modno preizkušnjo so: Marjana Bratuša, Zala Zagoričnik, Irena Kotnik, Nina Sulejmanovič in Taja Rajterič.

Z dekleti smo se družili na vroč poletni dan v središču prestolnice. Podali smo se na nakupovalno dogodivščino v Maxi, kjer so bile bodoče Etikete postavljene pred težak izziv – pripraviti so morale pravi modni prispevek, kjer so se same znašle v vlogi stilistke in modela. Najprej so se podale na lov za najbolj trendi kosi oblačil poletne sezone, sledil je izbor modnih dodatkov ter čevljev in ustvarjanje video ter foto bloga se je pričelo. Lahko si samo predstavljate, kako izgleda nakupovanje 5 modnih navdušenk, ki so polnile obešalnike z modnimi kombinacijami, med katerimi je bilo na koncu potrebno izbrati tisto najboljšo, ki bo na koncu prepričala tudi vas, dragi Etiketini bralci.

Dekletom je družbo delala stilistka Mateja Gornik, katere strogo modno oko je dekletom pomagalo pri izboru najbolj trendi poletnega outfita. Mateja je dodala: “Izbrati najljubši modni outfit brez konkretne naloge, se zdi na prvi pogled lahko, a ko moraš dejansko nekaj pripraviti ter na koncu vse skombinirati tako, da ti pristoji, saj ob sebi nimaš modela, ki bi prevzel to vlogo, ugotoviš da je zadana naloga kar velik zalogaj. Dekleta so se v pestri ponudbi Maxija odlično izkazala in dokazala, da uživajo v modi in neskončnih kombinacijah, ki jih ponujajo blagovne znamke v Maxiju in Modiani. Obešalniki so se šibili pod modnimi kombinacijami med katerimi so finalistke izbirale in z nekaj moje pomoči, so se na koncu odločila za tisto najljubšo.”

Ko je padla odločitev o končnem outfitu, je sledilo fotografiranje in snemanje ter priprava tekstov. In prav kmalu vam bomo razkrili, kaj so dekleta ustvarila – čakajo vas video in foto modni nasveti, v katerih boste zagotovo našli navdih za neskončne modne kombinacije. Kako izgleda, ko se 5 deklet poda v nakupovanje pa poglejte v videu, kjer smo ujeli zanimive utrinke iz zakulisja modnega dogajanja v Maxiju.

Foto: Katarina Veselič // Video: Luka Paige