Postani Etiketa: Maximalna poletna kombinacija

Maksi obleka je It poletni modni kos za vse priložnosti...

Marjana Bratuša je prva finalistka natečaja “Postani Etiketa”, ki smo ga za vse modne navdušenke razpisali, skupaj z Modiano in Maxijem. 5 finalistk je med neštetimi modnimi kosi v Maxiju izbiralo najljubše modne kombinacije, za vas pa smo vse skupaj ujeli v foto in video objektiv. Več iz zakulisja nakupovalnega dne modnih navdušenk preverite TUKAJ. Marjana, ki jo predstavljamo kot prvo finalistko, pa ni samo ljubiteljica mode, rada tudi piše. Več o Marjani Bratuša izveš na na blogu MERIBI. V nadaljevanju pa njen izbor najljubše poletne modne kombinacije, ki je nastala na šoping dnevu v Maxiju.

»Malo je mini, pa,pa,pa, mnogo je Maxi, pa,pa,pa – pa res?

Poletna vročina narekuje vedno manjše modne krpice, pa vendar lahko obdržite hladno glavo tudi v lahkotni dolgi obleki, ki se ujema z vsem, razen kolesarsko verigo.

Širok izbor je na voljo v ljubljanskem Maxiju, kar čivkajo že izbirčne gospe na kavi, mlade gospodične pa velikokrat prezrejo. Poleg prestižnih znamk za maxi ceno ponujajo maxi kakovost tudi s priljubljenimi, malce dostopnejšimi znamkami, kot so Only, Vero Moda in Guess. Vsi, ki vam je Maxi predaleč, pa omenjene blagovne znamke najdete tudi v Modianah po vsej Sloveniji.

Maxi poletna obleka z boemskim pridihom (Guess, 126,99 €) je odlična kombinacija dobrega videza in počutja, ki jo z modnimi dodatki prilagodite svojemu stilu.

Torbica (Gabor, 49,99€) in sandali (Marc Cain) v nežnem pastelnem odtenku so preverjen modni recept, ki mu za slučaj poletne ohladitve v obliki naliva ali poznega kozarčka ob Ljubljanici, dodate še kratko jeans jakno (Only, 49,99€).

Za obisk festivala ali samo večji kul faktor pa obleki dodajte tanke verižice in zapestnice, ki jih lahko mirno nanizate kot J. K. Rowling uspešnice Harry Potterja, nežen odtenek jeansa pa prenese tudi drznejše barvne dodatke v letos spet priljubljeni oranžno-rdeči, maxi kontrast za maxi učinek!

Zdaj torej veste, kam po modne kose, ki jih do kosila ne boste srečale na ulici že trikrat. Kam po šopingu na najboljši sladoled – to pa prepuščam vam.

Tekst in stajling: Marjana Bratuša // Foto: Katarina Veselič // Video: Luka Paige