Najbolj romantičen vrt v osrčju Ljubljane

Ljubljana za zidovi staromeščanskih hiš skriva neverjetne lepote....

Ljubljana za visokimi zidovi staromeščanskih hiš v središču prestolnice, skriva neverjetne lepote. Eden takšnih prostorov je tudi butični hotel Antiq Palace, član kolekcije Small Luxury Hotels of the World, v katerem je 520 zasebnih hotelov iz kar 70 držav. Hotel ponuja občutek umirjenosti in zasebnosti v enem. Unikaten hotel je aristokratska dediščina 17. stoletja, ki navdušuje tudi najbolj zahtevne goste. Poleg nastanitvenih kapacitet z 20 apartmaji in suitami pa prstor ponuja odlične možnosti za organizacijo različnih vrst dogodkov, od poslovnih konferenc do sprejemov in družabnih dogodkov.

Vsi, ki obožujete preplet meščanskega življenja z naravo, boste zagotovo navdušeni nad dvema atrijema, ki se raztezata v samem osrčju hotela. Kapacitete notranjih prostorov se tako odlično povezujejo tudi z zunanjim delom. In lahko rečemo, da Antiq Palace ponuja enega najlepših vrtov v prestolnici, ki si ga lahko omislite za različne vrste dogodkov. Tudi v našem usredništvu smo ga izbrali za ustvarjanje spomladanske modne zgodbe s Tjašo Kokalj, ki si jo lahko ogledate TUKAJ.

Glede na svoje značilnosti, izjemno arhitekturno zasnovo je hotel priljubljena izbira umetnikov, igralcev in drugih uglednih gostov z vsega sveta.