3 modne kombinacije po izboru Tjaše Kokalj Jerala

Najlepše modne kombinacije pomladi!

Priljubljena modna poznavalka Tjaša Kolalj Jerala, pri kateri vedno najdemo modni navdih, je tokrat v sodelovanju s Silan Suprême izbrala tri popolne spomladanske modne kombinacije, s katerimi je romantičnost Pariza prinesla v Ljubljano. Silan predstavlja najnovejšo linijo mehčalcev Silan Suprême, ki so nastali v sodelovanju s francoskimi proizvajalci parfumov.

Romantični Pariz je večna inspiracija, ki jo povezujemo z modo, lepoto in dišavami, ki nas vedno znova navdušijo. Inovacija Silana prinaša navdih pariškega luksuza in glamurja vašemu perilu. Nova kolekcija Silan Supreme bo vaša oblačila, posteljnino in brisače obdala z mehkobo in zapeljivim vonjem. Linijo mehčalcev odlikuje posebna sestava s številnimi mikro delci, ki poskrbijo za neverjetno mehkobo vašega perila. Dišave, ki vas bodo očarale temeljijo na osnovni kombinaciji lesa in belega mošuša, ki se prepleta s cvetličnimi vonjavami. Vse tri senzacionalne dišave Silan Suprême so inspirirale Tjašo Kokalj Jerala, ki je pripravila tri čudovite spomladanske modne kombinacije.

OUTFIT #1: Romance

Romantičnost pariških ulic je bila inspiracija prvega Tjašinega outfita. Silan Suprême Romance je na voljo v nežni roza barvi s čudovitim cvetno – sadnim vonjem. Sandalovina in mošuš se odlično povežeta z nežnim vonjem in rožnatim odtenkom. Prav roza odtenki so eden ključnih modnih trendov letošnje sezone. Tjaša je izbrala elegantno obleko v barvi Silan Suprême Romance, ki jo na zadnjem delu krasi velika črna pentlja. Prav črna pentlja pa je eden od zaščitnih znakov mehčelcev Silan Suprême.

OUTFIT #2: Passion

Barva fuksije je barva strasti in prav takšen je Silan Suprême Passion – inspiriran s strani pariških mojstrov parfumov. Kombinacija vonjav lesa in oreščkov tonke se odlično poveže s čutnim jasminom. Tjaša je elegantnemu krilu dodala zapeljivo, a hkrati nežno čipko in suknjič. Za piko na I, tako kot je značilno za vsak Silan Suprême, pa dodaja pentljo v obliki modnega chokerja.

OUTFIT #3: Glamour

Luksuz in naravna svežina sta se povezali v Silan Suprême Glamour liniji. Kombinaciji cvetno – lesenih vonjav je dodana svežina pomaranč s Sicilije in kalabrijskega bergamota. Glamurozno zlato krilo in salonarje je Tjaša kombinirala z zanimivim krojem bele srajce.

Želite tudi sami preizkusiti Silan Suprême kolekcijo? Sodelujte v blogerskem izzivu in z glasovanjem na Etiketini Facebook strani – TUKAJ izberite najljubši outfit, oddajte svoj komentar pod fotografijo, med katerimi bomo izbrali 3 nagrajence, ki prejmemo darilne pakete Silan Suprême! Nagradno igro zaključimo v torek, 25.4 ob polnoči! Pohitite, saj bo mogoče najljubša dišava tega trenutka prav vaša!

Hvala Antique Palace Hotel & Spa in kavarna Lolita, da smo pri vas lahko ustvarili to spomladansko modno zgodbo.

Foto: Katarina Veselič // Stajling in model: Tjaša Kokalj Jerala