Najbolj priljubljeni škornji praznujejo 10 obletnico

Nagradna igra: Podarimo vam uggice!

Mesec oktober in november sta v znamenju Etiketinega praznovanja druge obletnice. A tokrat ne prazujemo sami, lep jubilej obeležujejo tudi eni najbolj priljubljenih in toplih škornjev na svetu. Kalifornijska znamka UGG, ki je v Sloveniji prisotna že deset let ponovno navdušuje z novosti v kolekciji, ki je kot naročena za hladne zimske dni. Priljubljene uggice pa so letos doživele pomembno prenovo, saj so jih dodatno zaščitili pred vremenskimi vplivi in jim posodobili podplat.

Škorenj je tako še lažji, udobnejši in ima boljši oprijem. Poleg inovacij in kakovosti po katerih slovijo uggice pa nas letos blagovna znamka preseneča tudi z zanimivimi modnimi sodelovanji. Lepotica Rosie Huntington je pred časom postala prvi obraz Ugga, kljub temu da je ta prisoten v modni industriji že toliko let. Pod drugo še bolj presenetljivo sodelovanje pa se je podpisala modna ikona Alexa Chung.

NAGRADNA IGRA: Ugg pa z nami praznuje in Etiketine bralke tudi nagrajuje. Eni srečni dobitnici bomo podarili par uggic po lastnem izboru. Prijateljici, ki jo boš označila v komentarju na Facebooku Etiketa Magazin pa podarimo obesek s ključi Ugg. Kako sodeluješ? Pobrskaj po spletni strani UGG.SI in izberi svoj najljubši model, ki si ga že dolgo želiš. Na Facebook strani Etiketa Magazin, pod komentar tega članka prilepi sliko ali povezavo uggic, ki si jih izbrala in označi še eno prijateljico, ki bi ji želela podariti obesek za ključe. Seveda deli objavo in všečkaj Etiketa Magazin, če tega še nisi storila in mogoče boš prav ti srečnica, ki se bo kmalu sprehajala z novimi uggicami.

Nagradna igra se zaključi v nedeljo 27. novembra 2016 ob polnoči. Nagrada: škornji Ugg po lastni izbiri in obesek za ključe prejmeta oseba, ki sodeluje v nagradni igri in je izžrebana ter prijateljica, ki je bila označena v komentarju. Ker ne moremo vplivati na zalogo in dobavljivost številk, si pridržujemo pravico, da nagrajenko prosimo za nov izbor oziroma, da poišče model, ki ji ustreza in je dobavljiv  v njeni velikostni številki.