60 dnevni izziv: Musklfibr, da te kap! Bom to zmogla?

Tudi takšni trenutki so del našega vsakdana, kajne?

Boli, vse me boli! Ne morem iz postelje! Zdaj vem kje so moje mišice, oziroma kje bi pravzaprav morale bit! Bom res to zmogla? Kaj če obupam? Zakaj si nisem zamislila za spremembo raje večkrat kave s prijateljico? Ali pa kakšne likovne delavnice, to bi sigurno manj bolelo. Sploh ne upam pomislit kaj vse me danes še čaka!

Tudi takšni trenutki so del našega vsakdana, kajne?

Najlažje je obupati in zgodbo zaključiti z ugotovitvijo, da trenutno res ni pravi čas za izzive in spremembe. TODA NE POČNIMO TEGA! Vsaka pot se začne s prvim korakom! Do cilja pa pridemo le če vztrajno ponavljamo korak za korakom!

Jaz se ne bom vdala! Naslednji koraki me vodijo na področje lepote, prehrane, zdravlja,… Z vami bi namreč rada delila uporabne nasvete, ki vam bodo olajšali vsakodnevno rutino.

Jutri bom za vas objavila tedenski jedilnik, ki vam bo postregel z uravnoteženimi obroki, hkrati pa vam olajšal tedenski nakup prehrane. V kratkem pa sledijo tudi nasveti glede ličenja, vaje za umiritev, zabavni intervjuji, nagradne igre in še marsikaj.

Vsekakor pa ne pozabi, da smo zate že objavili tedenski sklop vaj za čvrsto in zdravo telo. Posnetke najdeš v TEM ČLANKU, naredi no vendar nekaj ZASE!

Pa ne pozabi: Po svoji poti stopaj pogumno in ponosno, bodi polna ljubezni ter optimizma. Tvoji koraki naj bodo lahkotni, igrivi, poskočni in vedno oviti v glasbo. In če je potrebno preskoči tudi kakšno lužo, pa četudi boš morda malo mokra. Namreč, ko se boš predala soncu te bo sonce osušilo. Zapleši torej proti svojim sanjam in  se prepusti melodiji, ki ti jo igra srce. Naj te vodi ljubezen!