60 dnevni izziv: Vaje za čvrsto in zdravo telo

Draga moja, kaj še čakaš? Si pripravljena? 3,2,1 …. zarolaj posentke v članku in AKCIJA!

Danes vam ne bom kradla dragocenega časa, raje vas bom izzvala, da naredite nekaj zase. Daniel Jelovič (osebni fitnes trener) je namreč za nas pripravil PAKET VIDEO VAJ ZA ČVRSTO IN ZDRAVO TELO. Drage moje, verjela ali ne, tudi v udobju svojega doma lahko nekaj naredite zase!

In ker se je Daniel tako lepo potrudil za vse nas, sem ga danes presenetila tudi jaz. Na trening sem mu prinesla uporabno darilo – paket produktov slovenske blagovne znamke Karbonoir. Z ljubeznijo izdelujejo naravne kozmetične izdelke z namenom, da nam pomagajo do naravne lepote in prijetne samozavesti. In ker Daniel pridno skrbi za svoje fit telo je prav, da uporablja tudi telesu prijazne sestavine.

Pa naj vam za spodbudo povem še to, da je danes za mano že dobra ura fitnesa in moram priznati, da se odlično počutim.

Kaj pa ti? Kaj še čakaš? 3,2,1 …. vklopi posnetke spodaj in AKCIJA!

NAREDI VENDARLE NEKAJ ZASE!

Kako začeti? Spodaj je 9 vaj. Vsako od njih izvajaš 20 sekund, zatem si privoščiš 40 sekund pavze. (Torej 1. vaja 20 sekund in 40 pavze, sledi 2. vaja 20 sekund in 40 pavze, 3. vaja,…). Če zmoreš lahko interval podaljšaš tudi na 30 sekund izvajanja in 30 sekund pavze. V kolikor ti tudi to ne zadostuje, posamezno vajo še podaljšaj in pavzo sorazmerno skrajšaj. Prvi krog vaj izvajaj počasi, potem vsakega naslednjega stopnuj. Naredi 2- 4 kroge. Gremo AKCIJA!

SKIPING

SKLECA

CLIMBERS

POČEP NA KLOP

STATIČEN POČEP OB STENI

MOST NA TLEH

IZPADNI KORAK NAZAJ LEVA NOGA

IZPADNI KORAK NAZAJ DESNA NOGA

PLANK