Zaradi svoje lepote je nesrečna v ljubezni

Bivši fotomodel pravi, da je lep obraz zanjo pravo prekletstvo.

Da lepi ljudje težje najdejo sorodno dušo, je potrdila tudi znanost, zanimiv primer tega zanimivega dejstva, pa je tudi zgodba Cherelle Neille, bivšega fotomodela iz Manchestra. 26-letna mati samohranilka namreč za svojo nesrečo v ljubezni krivi prav svoj prelepi obraz. Cherelle je prepričana, da je lepota zanjo pravo prekletstvo, saj jo njeni potencialni partnerji doživljajo zgolj kot objekt poželenja, nihče pa noče z njo imeti globljega odnosa.

»Ženskam s povprečnim videzom je veliko lažje, ker jih ljudje v resnici želijo spoznati. Jaz pa sem s strani moških vedno deležna napačne vrste pozornosti. Večina se jih želi samo fotografirati z mano in se s slikami potem postavljati pred svojimi prijatelji,« pravi razočarana lepotica in dodaja, da jo imajo moški zaradi njenega videza pogosto za domišljavo, v resnici pa je povsem prijazna oseba. »Moj videz privlači napačne tipe in zaradi tega sem popolnoma obupala nad moškimi. Na zmenkih vsi samo strmijo vame, nikogar pa ne zanima, kaj imam za povedati. Moj bivši se je denimo želel ves čas fotografirati z mano, da je lahko potem fotke objavljal na družbenih omrežjih in se hvalil z mano,« je še dejala obupana Angležinja.

Gospodična Neille tudi pravi, da zaradi lepega obraza nima veliko prijateljic, saj so ženske pogosto ljubosumne nanjo. »Nekoč sva bili s prijateljico v nekem klubu. K meni je pristopila skupina deklet in mi začela deliti komplimente, moja prijateljica pa se je v tistem trenutku obrnila in odšla. Od takrat nimava več stika,« pripoveduje Cherelle.

Čeprav ima na Instagramu preko 30.000 sledilcev, so komentarji pod njenimi fotografijami velikokrat nesramni in žaljivi. Nekoč je neko dekle pod njeno fotografijo celo zapisalo: »Misliš, da si lepa, ampak nisi. Ubij se.«

»Menim, da ima današnja družba težave s tem, kako obravnava lepe ženske. Želim si, da me ljudje ne bi več sodili zgolj po videzu,« zaključuje obupana Cherelle.

Foto: @chebella91