Tako super elegantna je lahko Ikea

Videz prestiža po dostopni ceni, za vsak prostor v domu.

Klasično Ikeino pohištvo in oprema lahko z nekaj stilske preobrazbe in ob pravilni kombinaciji z ostalimi kosi, dobi elegantno podobo, ki se je ne bi sramovali niti najbolj ugledni notranji oblikovalci. V dokaz ponujamo nekaj najbolj šik primerov za vsak prostor v domu, ko so Ikeini kosi poskrbeli za pridih prestiža.

DELOVNI KOTIČEK: Ikeina mizica Docksta in regal Kalax sta osrednja elementa tega stylish delovnega kotička modne blogerke.

DNEVNA SOBA: preproga Stockholm, kavč, rožnati in črnobeli vzglavniki ter steklene okrasne posode – vse iz Ikee za ta dnevni prostor v ženskih tonih.

SPALNICA: Ikeino garderobno stojalo in stenske police Mosslanda za stylish galerijo slik nad posteljnim vzglavjem.

GARDEROBNA SOBA: Vsaka obleka v tej čudoviti garderobni sobi fashioniste ima svoje mesto po zaslugi cenovno dostopnega Ikeinega sistema Algot.

JEDILNICA: Ko navidez preprosto Ikeino okroglo mizico Docksta obkrožimo z dizajnerskimi stoli, pisanimi blazinami in za piko na i dodamo še kakšno umetniško sliko, dobi prej povsem običajna jedilnica pridih prestiža.

KOPALNICA: Ta žepna kopalnica z veliko stila ima vse ključne elemente iz Ikee: umivalnik Odensvik, kopalniška omarica Godmorgon in pipa Dalskar.

KUHINJA: Ta čudovita kuhinja je kombinacija različnih Ikeinih elementov. Klasične bele kuhinjske omarice so prebarvane, svetila nad kuhinjskim otokom pa dajejo glamurozen videz.

Foto: Pinterest