Garderobna soba, ki jo navdihuje Ikea

Stylish walk-in omara fashionistke z najbolj prodajanim Ikeinim kosom.

Kaj pomagajo lepe obleke in čevlji, če nimamo primernega prostora, kjer bi modne kose lahko postavili na ogled? Ena najboljših rešitev tako za manjše prostore kot velika stanovanja so zagotovo walk-in omare oz. garderobne sobe, v katere lahko vstopimo in imamo v njih na enem mestu prav vse – obleke, čevlje in dodatke. Takšna je tudi ta šik garderobna soba fashioniste z lepo vintage preprogo, ki ima povrhu še manjšo preprogo iz mehke ovčje volne, tako da je za udobje in toplino ob vstopu v prostor v popolnosti poskrbljeno.

Vsaka obleka v tej čudoviti garderobni sobi ima svoje mesto po zaslugi cenovno dostopnega Ikeinega sistema rešitev za odlaganje in shranjevanje ALGOT, ki je bil mimogrede najbolje prodajan kos pohištva lanskega leta v zagrebški Ikei.

Bluze, blazerji in krila imajo tako svoje mesto na policah in obešalih, zložljive kose, kot so pižame, rokavice in posteljnina, pa najdemo v košarah in ličnih škatlah na policah.

Elegantna komoda za spodnje perilo in nogavice služi hkrati tudi kot nekakšna toaletna mizica. Za piko na i je tukaj cenovno dostopno ogledalo z zanimivim okvirjem, ki se stilsko ujema s tapetami.

V garderobni omari modne navdušenke seveda ne gre brez lepih in uporabnih dodatkov, kot je akrilno stojalo za zapestnice, skrinjica za nakit ter sortirnik za ličila.

Za lep dekor poskrbijo tudi stylish dodatki v obliki uokvirjenega plakata, okrogle ure in dišečih sveč. Super stylish!

Foto: Donna Griffith