Petdeset odtenkov teme: prizori, ki jih želimo videti

Nadaljevanje uspešnice 'Petdeset odtenkov sive' prinaša številne preobrate.

Vročica pred drugim delom trilogije Petdeset odtenkov sive, ki nosi naslov Petdeset odtenkov teme se stopnjuje. Snemanje razvpite erotične trilogije je že zaključeno in znanih je že nekaj osnovnih informacij. Težko pričakovana premiera Petdesetih odtenkov teme bo 10. februarja prihodnje leto, mi pa smo se ob tem spomnili nekaj najbolj vznemirljivih prizorov iz knjige, ki jih želimo videti tudi na velikem platnu.

Oživitev romance

Kot je znano je Ana Steele (Dakota Johnson) na koncu prvega dela razdrla razmerje z mladim podjetnikom Christianom Greyem (Jamie Dornan). Toda njeno poželenje po Greyu je premočno, zato se mu ne more upreti, ko ji predlaga, da obnovita razmerje, tokrat na drugačnih temeljih. Med glavnima junakom začne ponovno vreti ljubezen, ki vrhunec doseže na jadrnici…

Christianov odnos do Jacka Hyda

Ana v drugem delu knjige najde novo službo v založniški hiši, kjer se zaposli kot pomočnica urednika Jacka Hyda (Eric Johnson). Ta jo ves čas osvaja in si s tem nakoplje Christianovo jezo. Christian skrivoma celo prevzame založbo in tako jasno pokaže svojo obsedenost z Ano. To se zagotovo ne bo končalo dobro…

Ana in Leila

Ana nekega dne sreča Leilo Williams (Bella Heathcote), Christianovo bivšo, ki je postala obsedena s svojim nekdanjim gospodarjem. Neuravnovešena Leila začne nadlegovati Ano in postaja vse bolj nevarna. Ti prizori bodo še kako zanimivi.

Preobrat v Christianovi osebnosti

V nadaljevanju uspešnice spoznamo še drugo, bolj ranljivo plat Christiana Greya. Da ne bi ponovno izgubil svojega objekta poželenja, je mladi milijonar pripravljen storiti marsikaj, celo pustiti Ani, da je dominantna.

Na sceno stopi Greyeva starejša ljubica

Ana v enem od frizerskih salonov sreča gospo Eleno Lincoln oziroma gospo Robinson (Kim Basinger). To je ženska, ki je Greya spoznala s svetom sadomazohizma, ko je bil ta star šele 15 let. Ana je ogorčena nad tem, da Christian še vedno prijateljuje s svojo bivšo ljubico.

Buren prepir

Ko se Ana in Christian zaročita, Elena pristopi k bodoči nevesti in jo prepričuje, da ne bo nikoli sposobna osrečiti mladega poslovneža. Ano to seveda silno razburi. Ko za Elenino seksualno afero z mladoletnim Greyem izve še njegova mati Grace (Marcia Gay Harden), je kaos popoln.

Foto: W Magazine/imdb