Najbolj čustveno inteligentni astrološki znaki

Za katerimi znamenji se skrivajo sočutni ljudje z izostreno intuicijo?

Čustveno inteligentni ljudje imajo dobro razvito sposobnost prepoznavanja, razumevanja in obvladovanja tako lastnih, kot tudi čustev in občutkov drugih ljudi. To pomeni, da znajo sočustvovati in razumejo, kako se drugi počutijo v določeni situaciji. In katera astrološka znamenja veljajo za najbolj čustveno inteligentna bitja?

Rak

Raki so globoko so povezani s čustvi in občutki. Premorejo močno razvito intuicijo, zato se lahko hitro vživijo v občutke drugih in lahko že po drobnih reakcijah predvidevajo, kaj se bo zgodilo in temu primerno tudi delujejo. Obenem so zelo dobri in zvesti prijatelji, ki znajo držati dano besedo in odpustiti krivično ravnanje. Veljajo za strpne in ne marajo prepirov ter izzivanja.

Ribi

Ribe so sočutna, razumevajoča in na trenutke celo preveč občutljiva bitja, ki nimajo težav s prepoznavanjem drugih. Njihova nesebična in razumevajoča narava jim omogoča, da se zlahka vživijo v občutke drugih ljudi. Včasih prepoznajo problem še preden ga drugi sploh ozavestijo in človeku v stiski vedno ponudijo ramo. Ribe imajo sposobnost dojemanja preteklosti, sedanjosti in prihodnosti, ki jih v življenju večkrat reši pred težavami.

Škorpijon

Tudi škorpijone skozi življenje vodi intuicija, zato natanko vedo, koga imajo pred seboj. Veljajo za čustveno izjemno inteligentne osebe, z izostrenim občutkom za vibracije, ki prihajajo do njih iz okolice. Ker se znajo vživeti v občutke drugih, so lahko v veliko pomoč ljudem v stiski in prijatelj kakega škorpijona vam bo znal povedati, da na svetu ni boljšega človeka.

Foto: @thestyleograph