Majo in Vilija najdete v Mozirju

Edinstvene hišice v obliki satovja sredi čudovite narave.

V Sloveniji se lahko pohvalimo s številnimi edinstvenimi prenočišči, med katere zagotovo sodijo tudi prikupne hišice v obliki satovja. Nahajajo se v Savinjski dolini, tik ob Mozirju, kjer je sredi travnika zrasla prava dežela čebelic, imenovana medena vas. Bivanje v teh unikatnih hišicah sredi idilične narave je zagotovo sanjski oddih za vse, ki iščejo nekoliko drugačne počitnice.

Zanimivo oblikovani hiški v obliki čebeljega panja sta poimenovani po priljubljenih risanih junakih in sta znotraj moderno opremljeni. Hiška Maja je manjša in primerna za dve osebi. Opremljena je s kuhinjo in jedilno mizo, kopalnico s finsko savno in masažno kadjo ter spalnico z dvema ločenima posteljama.

Nekoliko večja je hiška Vili, ki je opremljena s kuhinjo in jedilno mizo, kopalnico z infra savno, spalnico z zakonsko posteljo ter pogradom. V spodnjem, delno odprtem delu s teraso, pa je na voljo tudi masažna kad.

Če k edinstvenim apartmajem dodamo še čudovito okolico pod obronki Golt in bližino Mozirskega gaja, se zdi medena vas zelo primeren kraj za nepozaben romantičen oddih v dvoje.

Foto: Apartmaji Skok