Ikeini kosi, na katere prisegajo prave fashionistke

10 uporabnih in šik Ikeinih kosov za vsako pravo modno navdušenko.

Klasični Ikeini kosi pohištva in opreme lahko z nekaj stilske preobrazbe dobijo stylish podobo, ki se je ne bi sramovala nobena modna navdušenka. Naslednjih deset uporabnih in šik kosov tega švedskega pohištvenega velikana, zato nikakor ne sme manjkati v domu prave fashionistke:

1. Ikeino stojalo za oblačila je neizogiben kos v domu zaprisežene modne navdušenke. Še zlasti primerno je za manjša stanovanja.

2. Puhasta preproga Tejn iz ovčje volne je eden najbolj elegantnih, udobnih in vsestransko uporabnih Ikeinih kosov. Lahko jo položimo preko že obstoječe preproge ali pa jo uporabimo kot pregrinjalo za stol ali naslonjač.

3. V stanovanju fashioniste seveda ne gre brez velikega ogledala. Ikeino ogledalo Songe bo zagotovo opazno v dnevni sobi ali spalnici.

4. Ikein svečnik Skurar je kot naročen za shranjevanje kozmetičnih pripomočkov. Še posebej primeren je za čopiče.

5. Stenske police Grundtal, Lack in Ekby so izvrstna rešitev za shranjevanje čevljev. Tako prihranimo prostor, čevlji pa postanejo lep dekorativni dodatek.

6. Klubska mizica Vittsjö dnevno sobo spremeni v zavidanja vreden stylish prostor. Z nekaj dodatki lahko dobimo resnično glamurozen videz.

7. Regal Kallax je zaradi elegantnega dizajna in vsestranske uporabnosti eden najbolj priljubljenih Ikeinih kosov. Z nekaj potezami ga lahko spremenimo v šik nočno omarico.

8. Komplet ličnih ogledal Hönefoss lahko obesimo na steno na številne različne načine in dobimo hkrati dekorativen ter uporaben element.

9. Police Mosslanda so izvrstna rešitev, če želite urediti stylish stensko galerijo slik.

10. Predalnik Ivar in stolček Frosta sta kultna Ikeina kosa pohištva, ki ju najdemo v številnih domovih ljubiteljic mode.

Foto: Pinterest