Horoskop 2017 za dame

Kaj prinaša leto petelina nežnejšemu spolu?

Leto 2017 bo po kitajskem horoskopu v znamenju ognjevitega petelina, kar pomeni, da lahko pričakujemo leto polno temperamenta, strasti, poguma, dobrote, dostojanstva in dobre volje. V nadaljevanju preverite, kakšne izzive prinaša petelinje leto za dame, ne spreglejte pa tudi ljubezenskega horoskopa za 2017.

Oven

Za ženske, rojene v znamenju ovna, se končuje težavno dveletno obdobje, ki je minilo pod sloganom »življenje je borba«. A to je zdaj za vami in 2017 bo leto blaginje, varnosti in udobja, ko boste žele sadove minulega dela. Vsi načrti bodo hitro in uspešno realizirani, nevšečnosti pa bodo premagane brez večjih težav. Kljub temu naj vas ne zanese preveč; pozorne bodite zlasti na medsebojne odnose.

Bik

Burno in stresno leto opice je za vami in čas je za sprostitev. 2017 za ženske, rojene v znamenju bika, sicer ne prinaša izjemnih uspehov, bo pa to leto stabilnosti, brez večjih neprijetnih presenečenj. Priporočljivo je, da ne sprejemate življenjsko pomembnih odločitev.

Dvojčka

Za dvojčice bo 2017 leto novih začetkov in pozitivnih izkušenj. Njihova protislovna, dvoumna narava in želja po vedno novih stvareh, bo prišla do polnega izraza. Dvojčice bodo zlahka zamenjale delovno mesto, prebivališče ali frizuro, vse spremembe pa se jim bodo pozitivno obrestovale. Prekinile bodo s starimi vezmi in začele graditi nove.

Rak

Melanholične rakice bodo doživele nekaj bridkih razočaranj zaradi neuspelih načrtov. Zato je bolje, da visoke cilje preložite na poznejši čas in se bolj osredotočite na svojo notranjost. Bilo bi dobro, če bi več pozornosti posvetile zdravju.

Lev

Za veličastne levinje se začenja »zlata doba«, saj bodo v 2017 popolnoma prevladovale. Čaka jih napredovanje v karieri, cvetoče ljubezensko življenje in materialna blaginja. Še posebej uspešno leto si lahko obetajo vse poslovne ženske, rojene v tem znamenju.

Devica

Praktične in racionalne device bodo tudi v novem letu počasi, a zanesljivo napredovale v smeri zastavljenih ciljev. Device stojijo z obema nogama trdno na tleh, tako da jih vse nevihte prihodnjega leta ne bodo preveč zamajale. Še posebej bodo uspešne na finančnem področju. Zlasti na začetku leta bodite bolj odločne.

Tehtnica

Tehtnice čakajo v 2017 uspehi na poslovnem področju, a tudi precej napetosti v zasebnem življenju, saj bo napredovanje v karieri zahtevalo svoj davek. Zato je za njih ključnega pomena, da bodo uspele poiskati ravnovesje med delom in družino.

Škorpijon

Njihov kompleksen značaj bo škorpijonkam povzročal precejšnje preglavice tudi v letu 2017. Uspeh bo zato v prihodnjih 12 mesecih odvisen zlasti od  sposobnosti ustvarjanja kvalitetnih odnosov in navezovanja koristnih stikov. Veliko bo odvisno tudi od ljudi, ki vas obdajajo.

Strelec

Družabne strelke bodo v novem letu porabile veliko energije, da se bodo obvarovale pred tistimi, ki se želijo okoristiti na njihov račun. Finančni uspeh škorpijonk bo namreč v njihovo bližino  privabljal številne sumljive ljudi, zato pazite kako ravnate z denarjem.

Kozorog

Ambiciozne kozoroginje dobro vedo kaj hočejo in bodo še naprej samozavestno stopale proti zadanemu cilju. 2017 bo tako za njih samo še en logičen korak naprej, vendar pa bi se bilo včasih dobro za trenutek tudi ustaviti in bolj pozorno pogledati okrog sebe. Pomembno je, da v novem letu pravilno postavite svoje prioritete.

Vodnar

Za radovedne in temperamentne vodnarke bo novo leto kot naročeno za pridobivanje novih znanj in izkušenj. S tem si bodo razširile obzorja in dobile nove priložnosti za napredovanje v karieri. Na tem področju bo 2017 lahko prelomno za vas.

Ribi

Za ženske, rojene v znamenju ribe, se končuje dolgo obdobje stagnacije. 2017 bo tako nekakšno prehodno leto, v katerem bodo začutile novo energijo, ki pa ne bo povzročala večjih pretresov. Za ne preveč stresno 2017 se bodo ribe lahko zahvalile svoji prirojeni sposobnosti izogibanja potencialno nevarnim situacijam.

Foto: Jeff Isy