Ljubezenski horoskop za 2017

Kaj nam v novem letu na ljubezenskem področju napovedujejo astrologi?

Leto 2016 je v zadnjih vzdihljajih, zato je skrajni čas, da pogledamo v prihodnost in preverimo, kaj nam v novem letu na ljubezenskem področju napovedujejo astrologi. Poiščite svoj znak v horoskopu in se pripravite na čudovito ljubezensko potovanje 2017!

Oven

Leto 2017 bo vaše leto ljubezni! Če ste zadovoljni v trenutni zvezi, potem bo ta postala še močnejša in razburljivejša. Čeprav boste bolj občutljivi, pa boste vse probleme in nesporazume s partnerjem zlahka rešili. To bo tudi leto polno strasti. Samski ovni bodo sklenili veliko novih znanstev in prijateljstev, zato bodo tudi možnosti za ljubezensko iskrico večje. Še zlasti ugodna bo druga polovica leta. Sledite svojemu notranjemu čutu in se pripravite zlasti na julij in avgust!

Bik

Ljubezen bo v letu 2017 zavzemala veliko prostora v vašem življenju. Če ste v zvezi, potem se bo ta še okrepila in poglobila. S partnerjem boste poskusili tudi nove stvari. Za bike, ki so se znašli na ljubezenskem razpotju, bo leto 2017 prineslo bolj jasne odgovore. Samske bike najbolj romantični trenutki čakajo ob koncu leta. To bo pravi trenutek za drzne spremembe v vašem ljubezenskem življenju.

Dvojčka

Vaše ljubezensko življenje bo v letu 2017 dobilo nov smisel. Pripravljeni boste končati slabe zveze in začeti z novimi, veliko bolj plodnimi. Ne iščite nove ljubezni med prijatelji, saj se vam ponuja priložnost za romanco s popolnim neznancem. Že v začetku marca bodite pripravljeni na nove ljubezenske izzive. Poročeni dvojčki bodo uspeli razrešiti nekatere stare probleme in spore.

Rak

Na ljubezenskem področju bo leto 2017 za vas polno strasti. Stvari se bodo odvijale zelo hitro in v vas se bo prebudil ogenj, za katerega sploh niste vedeli, da ga premorete. Samskim rakom se odpirajo številne nove priložnosti za poznanstva. Naj vas ne bo strah poskusiti nove stvari. Najboljša obdobja za ljubezen prihajajo v maju, oktobru in decembru.

Lev

Levi bodo manjše spremembe na ljubezenskem področju doživeli že v začetku leta. Če ste v resni zvezi, bo vez med vama postala še močnejša, če pa ste z nekom bolj iz zabave, pa bi lahko stvari postale precej bolj resne. Prva polovica leta bo nabita s seksualno energijo, mesec maj pa bo ključen za vaše ljubezensko življenje.

Devica

V poslu vam ne bo šlo po načrtih, zato pa bo na ljubezenskem področju vse teklo kot po maslu. Za device bo 2017 izjemno čustveno leto. Poročeni bodo uživali v miru in sreči zakonskega življenja, a pozor – ker bodo vaša čustva zelo intenzivna, bodite pozorni, saj se lahko ravnotežje v odnosu na ta način hitro poruši. Samskim devicam se odpira izjemna priložnost, da spoznajo ljubezen svojega življenja.  April bo mesec odločitve.

Tehtnica

Tehtnice čaka na ljubezenskem področju kar nekaj izzivov, še zlasti v prvi polovici leta. Osredotočite se na pozitivne strani v odnosu in ne dovolite, da vas pri odločitvah vodi ego. Za samske tehtnice bo 2017 leto novega začetka in priložnosti. V prvi polovici leta vam zvezde v ljubezni sicer ne bodo preveč naklonjene, od avgusta naprej pa lahko pričakujete pravi razcvet, ki se lahko konča tudi s poroko!

Škorpijon

V primerjavi s preteklimi leti, bo šlo v 2017 na ljubezenskem področju vse na bolje. Obeta se vam pravi vrelec čustev, toda morali boste stopiti iz cone udobja in poskusiti nove stvari. Samski škorpijoni bodo presenečeni, kako hitro bodo našli partnerja, na katerega so čakali že predolgo. Vaša strastna narava bo dokončno priplavala na površje, celo leto pa bo v znamenju utrjevanja medsebojnih vezi. Največji ljubezenski izzivi vas čakajo v avgustu.

Strelec

Vaše ljubezensko življenje bo v letu 2017 še kako v ospredju. Čustva bodo veliko bolj intenzivna, zato bodite pozorni na komunikacijo s partnerjem, saj gredo lahko v nasprotnem primeru stvari hitro narobe. Izžarevali boste seksapil in energijo, ki bo neustavljivo privlačna za nasprotni spol. Čaka vas nekaj težkih odločitev, zato je še toliko bolj pomembno, da ste iskreni do sebe in veste, kaj si zares želite. Marec bo ključen mesec, ko gre za izpolnitev vaših najbolj skritih ljubezenskih želja.

Kozorog

Preteklost se še vedno odraža v vašem ljubezenskem življenju, ki pa bo v 2017 dobilo povsem nov zagon in smisel. Morda boste zelo presenečeni… Samski kozorogi lahko pričakujejo ponovno srečanje s staro ljubeznijo, kar pa ni nujno dobra stvar. Za kozoroge v resni zvezi, bo 2017 nekoliko bolj mirno. Junij in julij bosta ključna meseca.

Vodnar

Odkrili boste povsem novo raven emocij in ljubezni. Veliko več bo priložnosti za preživljanje skupnih trenutkov s partnerjem. Odnos se bo izboljšal, nežni trenutki pa bodo pregnali strah pred skupno prihodnostjo. Samskim vodnarjem se bo ponudilo več priložnosti za nova poznanstva in romanco. Toda pomembno je, da pred bodočim partnerjem pokažete svoj pravi obraz in ne slikate napačne podobe o sebi. Bodite to, kar ste. Zanesite se na svoj šarm in samozavest. Marec lahko prinese preobrat.

Ribi

Ribe čaka v 2017 izjemno dinamično ljubezensko življenje. Po dolgem obdobju negativnih izkušenj, bo končno nastopil čas, ko bodo mnoge ribice znova začele verjeti v pravo ljubezen. Samskim ribam se že v začetku leta obetajo nova poznanstva, s tem pa tudi priložnosti za razburljive avanture. Če ste v zvezi, je 2017 čas za utrjevanje odnosa in uvajanje nekaterih sprememb. Poskusite nove stvari s partnerjem in prebudite strast. Romantično potovanje se zdi dobra ideja. Vaša čustva bodo najbolj na preizkušnji februarja in septembra.

Foto: Shutterstock