Gigantska odeja za popolno udobje v hladnih dneh

Masivne pletene odeje so prava uspešnica letošnje sezone.

Če ne prej, ste jo zagotovo opazili v tej čudoviti spalnici britanske lifestyle blogerke. Govorimo o gigantski pleteni odeji, ki je zaradi svoje mehkobe, teksture in barv, postala prava uspešnica na spletu. Ker prihajajo hladnejši dnevi, ko bomo ob gledanju dobrega filma ali s knjigo v roki, več časa preživeli na kavču ali v postelji, je ta odeja zagotovo najboljši pripomoček za udobno preživljanje jesensko-zimskega časa.

Originalna masivna odeja imenovana Ohhio je svojo pot k uspehu pričela na Kickstarterju. Za projektom stoji Ukrajinka Anna Marinenko, ki je udobne odeje začela izdelovati iz super debele volne. Te poleg topline dajejo tudi občutek varnosti in udobja, s svojimi trendovskimi barvami pa so hkrati izjemen dekorativni detajl v spalnici ali dnevni sobi.

Podobne pletene odeje iz 100 odstotne merino volne nastajajo tudi pod srbsko blagovno znamko Woolnia. Značilnost merino volne je, da učinkovito regulira temperaturo, kar pomeni, da vam pod takšno odejo ne bo nikoli prevroče ali prehladno. Poleg odej iz iste volne nastajajo tudi tople kape in šali.

Unikatne gigantske mehke odeje so med drugim na voljo v sivi, beli, roza in rumeni barvi, z nekaj ročne spretnosti, pa jo lahko spletete tudi sami.

Foto: Ohhio/Woolnia