Sanjska spalnica modne navdušenke

Zasanjana, svetla, prostorna, skandinavska – popolna!

Če ste iskali svojo sanjsko spalnico, potem se je vaša misija morda pravkar zaključila. Bela, zasanjana, sproščujoča, svetla, prostorna, skandinavsko minimalistična. Vse to je dih jemajoča spalnica britanske blogerke Olivie Silk, ki je naravnost sanjski prostor vsake modne navdušenke.

Ker je spalnica predvsem prostor za sprostitev in nabiranje novih moči, v njej prevladujejo nevtralne, nežne pastelne barve, ki ustvarjajo pomirjujoče vzdušje. Po zaslugi belih odtenkov pa interjer deluje prostorno in svetlo.

Da je Olivia ljubiteljica nevtralnega in minimalističnega sloga je opazno na vsakem koraku. Še najbolj pisani so dekorativni dodatki, večinoma kovinski predmeti iz medenine in bakra. Skrbno izbrana posteljnina v trendovski pudrasto rožnati barvi je izvrsten kontrast sivi postelji. Kot češnja na torti pa je tukaj ročno pletena odeja, ki je kot naročena za hladnejše jesenske in zimske dni.

A postelja ni edino kar očara v tej sanjski spalnici. Vsaka prava blogerka ima v svojem domovanju urejeno tudi šik domačo pisarno, ki v tem primeru služi tudi kot toaletna mizica. Na njej najdemo številne elegantne dekorativne detajle.

Prava modna navdušenka mora seveda primerno poskrbeti tudi za obleke. V ta namen ima Olivia v spalnici preprosto Ikeino stojalo za obleke z ličnimi bakrenimi obešalniki.

Bi si od spalnice sploh lahko želeli še kaj več?

Foto: Lust Living