Ena najboljših serij leta dobiva nadaljevanje

Reese Witherspoon in­ ­Nicole Kidman se vračata v novih epizodah nagrajene serije Majhne laži.

Oboževalci izvrstne miniserije Majhne laži (Big Little Lies) so dobili najlepše božično darilo. Z osmimi emmyji nagrajena črna komedija z zvezdniško igralsko zasedbo, bo dobila drugo sezono! Reese Witherspoon in­ ­Nicole Kidman sta že potrdili, da se na male ekrane vračata v sedmih novih napetih epizodah, pričakovati pa je, da se bosta igralski ekipi pridružili tudi Shailene Woodley in Laura Dern.

»Navdušena sem nad vrnitvijo tako nadarjene ekipe ustvarjalcev. To nam daje priložnost, da se še bolj poglobimo v življenja teh fascinantnih likov in gledalcem, ki so serijo sprejeli z navdušenjem, ponudimo nove zanimive zgodbe,« je povedala Reese Witherspoon.

Serija Majhne laži temelji na istoimenski knjižni uspešnici, v ospredje pa postavlja štiri dobro situirane kalifornijske ženske v štiridesetih. Za njihovim na videz dolgočasnim in banalnim življenjem se skrivajo mračne zgodbe, ki postopoma prilezejo na plan. Prva sezona je navdušila zlasti nežnejši spol, saj v ospredje postavlja teme, s katerim lahko poistoveti vsaka ženska po štiridesetem. Druga sezona prinaša nove zgodbe o pogubnih lažeh, prijateljstvu, krhkosti zakonskih zvez in težavah pri vzgoji otrok.

Na nova nadaljevanja te napete in sprevrženo duhovite HBO-jeve serije, bo sicer potrebo počakati do leta 2019.

Foto: HBO