Bohinj: Raj v osrčju neokrnjene narave

Naša prečudovita dežela je pravo bogastvo številnih osupljivih kotičkov, kjer lahko najdemo svoj mir in umirimo svojo dušo. Zagotovo je eden izmed takšnih biserov tudi zelena oaza v osrčju Triglavskega narodnega parka – Bohinj. Osupljiva narava s prekrasnimi kreacijami prevzame prav vsakogar, ki se poda v raziskovanje zbirke naravnih in kulturnih znamenitosti.

Neokrnjen kotiček obdan z mogočnimi gorami in jezerom je prava atrakcija številnih turistov, ki v Bohinj prihajajo iz vsega sveta in to zgolj zato, da bi se naužili teh prekrasnih naravnih čudes, ki jih za nas slika narava.

Kakšno bogastvo skriva ta prečudovita dežela, pa se zaveda tudi simpatična umetnica Maruša Žmitek, ki svojo ustvarjalno žilico izraža kar preko fotografije. Maruša, ki se skriva za umetniškim imenom Miss Geane, rada poudari, da je Bohinj prava zakladnica naravnih lepot, ki kar kličejo po stiku s fotografskim objektivom. Prikupna umetnica je ujela že nešteto čudovitih utrinkov narave v vsej njeni veličini. Tukaj je nakaj njenih odličnih fotografij:

In če bi se tudi vi radi podali na raziskovanje zbirke naravnih bogastev, potem ne odlašajte. Pomlad je prebudila naravo in ta je zacvetela v vsej svoji popolnosti. Začutite njeno energijo in se predajte njeni očarljivi moči.

V kolikor pa iščete kotiček kje prenočiti ter se spočiti, potem je TUKAJ namig – Apartmajska hiša Alteri Domi je pravkar odprla svoja vrata.

Pa srečno popotovanje in raziskovanje vam želim!