Čudoviti apartmaji v Bohinju: Opremljeni s srcem

Funkcionalno zasnovano, zanimivo urejeno in z lepimi detajli.

“Dom je tam kjer se počutimo doma, prostor kjer ustvarjamo in zbiramo spomine!”, to je slogan in sporočilo apartmajske hiše Alteri domi, ki je pred kratkim v Bohinju odprla svoja vrata.

Lastniki apartmajev si namreč želijo, da bi se gostje pri njih počutili kot v objemu svojega doma, ter da bi v njihovem okolju ustvarjali lepe spomine, ki bi jih z veseljem obujali tudi potem, ko se vrnejo v domače zavetje.

Simpatična apartmajska hiša se nahaja v eni izmed mirnih, lepo urejenih ulic Bohinjske Bistrice. V najem ponuja 3 apartmaje: dve duplex enoti namenjeni družinam: apartmaja 4 (+1) oseba, ter manjši apartma namenjen paru 2(+1)oseba.

Vsekakor lahko trdimo, da so apartmaji funkcionalno zasnovani, zanimivo urejeni ter dovršeni z lepimi detajli.

Arhitektura: Miha Fujs; Notranji dizajn: Kristina Raković

Prostori vzbujajo občutek domačnosti, saj se v dizajnu in opremi prepleta minimalistični slog s pridihom sodobnosti in domačnosti. Naravni materiali pa neokrnjeno naravo Bohinja preslikajo v vse bivalne enote, hkrati pa jim dodajo neko prav posebno toplino.

Arhitektura: Miha Fujs; Notranji dizajn: Kristina Raković

Notranjost očarljivih apartmajev je lep primer kako lahko s kombiniranjem različnih kosov opreme in pohišva dosežemo udobno in hkrati elegantno vzdušje.

Arhitektura: Miha Fujs; Notranji dizajn: Kristina Raković

In če bi tudi vi radi preživeli vikend ali počitnice v kotičku sredi raja, potem ne odlašajte. Na voljo je še nekaj prostih terminov.  Več informacij na: tifujs@gmail.com ali mobilnih številkah: 070 887 859 Tina in 031 323 035 Matej. Vsi, ki boste svoj termin rezervirali do konca maja, boste deležni prav posebnega popusta!