5 trendi prazničnih okraskov

Božični okraski, ki so letošnjo sezono obnoreli svet.

Ob koncu leta vedno znova iščemo nove in trendi ideje za praznično okrasitev doma. Če ste radi inovativni, sledite aktualnim trendom in ne želite, da bi vaša praznična dekoracija ostala neopažena, potem si vsekakor omislite katerega izmed naslednjih okraskov, ki so letošnje praznike obnoreli svet.

GIN BUNKICE

Pisane bunkice napolnjene so z ginom ali kakšno sorodno alkoholno pijačo, so vsekakor okrasek z dodano vrednostjo. V vsakem trenutku jih namreč lahko odprete in si postrežete s pijačo za odrasle. Uspešnica, ki je obnorela svet!

SAMOROG BUNKICE

Samorogi vseh vrst in oblik so letos preplavili Instagram in samo vprašanje časa je bilo, ko bomo dobili tudi bunkice v obliki teh priljubljenih pravljičnih bitij. Unikatne samorog bunkice so okrašene z nešteto drobnimi detajli in so prava paša za oči.

ANANAS NAMESTO KLASIČNE SMREČICE

A post shared by catt + mack (@cattandmack) on

Ne le gin in samorogi, prava uspešnica so letos na družbenih omrežjih tudi okrašeni ananasi, ki so marsikje nadomestili klasično drevesce. Ne zavzamejo veliko prostora, postavite jih lahko kamorkoli (na mizo, nočno omarico, okensko polico,…) in so idealna ter poceni rešitev, še zlasti za majhna stanovanja.

A post shared by Vicky (@vicky_24x) on

PROZORNE BUNKICE

Prozorne bunkice so že nekaj sezon “in”, ko gre za praznično okraševanje. Lahko so steklene ali plastične, napolnjene s poljubnimi dodatki, kot so perje, vejice in bleščice, privlačne pa so tudi poslikane.

A post shared by Gaby Burger (@gabyburger) on

PASTELNE BARVE

Vsi odtenki rožnate, svetlo modra in svetlo zelena – pastelne barve so trend letošnje praznične okrasitve doma. Te barve lahko lepo kombiniramo s klasično srebrno in belo.