Pa jih imamo – bunkice z ginom!

Novoletni okraski 'za odrasle' so postali svetovna prodajna uspešnica.

Čeprav se zdijo božični prazniki še daleč, pa proizvajalci že predstavljajo svoje praznične kolekcije. In vsako leto se na prodajnih policah pojavi izdelek, ki v hipu postane svetovna prodajna uspešnica. Tokrat je to uspelo lastnikom majhne žganjarne Pickering’s Gin iz Edinburga, v glavni vlogi pa je gin, ki že od nekdaj velja za eno najbolj priljubljenih »ženskih pijač«. Lastniki žganjarne so namreč prišli na briljantno idejo, kako preproste okrasne bunkice dodatno popestriti, da ne bodo zgolj okrasek na božični jelki, ampak tudi nepogrešljiv pripomoček za divjo zabavo. Njihove bunkice so namreč napolnjene z ginom! Bunkice tako služijo kot povsem običajen okrasek na jelki, ki pa ga lahko v vsakem trenutku odprete in spremenite v kozarec s pijačo za odrasle.

Vsaka bunkica vsebuje 50 ml džina, ima pa tudi okrasni trakec s katerim jo lahko varno pritrdite na drevesce. Zabojček s šestimi raznobarvnimi plastičnimi bunkicami stane 33 evrov, vendar je potrebno z nakupom pohiteti, saj se okraski prodajajo s svetlobno hitrostjo.

Podobno novost predstavlja še ena britanska žganjarna Lakes Distillery. Njihove okrasne bunkice so poleg gina, lahko napolnjene tudi z viskijem, vodko ali vinom. Okusi omenjenih pijač pa so obogateni z različnimi aromami, od karamele, do cimeta in maline. Kupimo!