5 fatalnih žensk v horoskopu

Ženske, rojene v teh astroloških znakih so pravi magnet za moške.

Karizma, lepota, seksapil, neustavljiva privlačnost in tisti nerazložljivi faktor X. Vse to krasi ženske, rojene v teh astroloških znakih, zato ni nič čudnega, da so pravi magnet za moške. Si med njimi?

Oven

Dame, rojene v znamenju ovna so samostojne, energične, odločne in samosvoje. Ko se za neko stvar odločijo, to tudi izpeljejo. Navzven delujejo močno in imajo izrazite obrazne linije. V skladu s svojim karakterjem, veljajo za energične zapeljivke, ki so rade v središču pozornosti. V komunikaciji z moškimi so neposredne in strastne. Pogosto zapeljujejo s pomočjo drznih oblačil, vendar pa je njihova garderoba samo pripomoček, ki kaže moč njihovega značaja.

Lev

Narava je levinje obdarila z zavidanja vredno živahnostjo, bistrino, lepoto, gracioznostjo in spolno privlačnostjo. Njihov stil oblačenja in življenja je le redko klišejski. Rojene so za vladanje in ukazovanje ter določanje modnih smernic. Levinje ne morete nikoli ukrotiti in ko zazna svoj »plen«, se ga loti brezkompromisno. Ponaša se z mnogimi talenti, njeni naravni lepoti in šarmu pa se moški preprosto ne morejo upreti.

Škorpijon

Ženske, rojene v znamenju škorpijona slovijo kot nadpovprečno lepe in svojemu zunanjemu videzu namenjajo veliko časa. Škorpijonke so nevarne zapeljivke. Med vsemi znaki zodiaka, veljajo za najbolj seksapilne. Ognjena škorpijonka je ljubimka, ki je noben moški ne bo zlepa pozabil. Zaradi njihovega šarma in energičnosti se moškim šibijo kolena, vendar znajo biti tudi posesivne. V igri zapeljevanja se pogosto obnašajo toplo-hladno, zato moškim velikokrat povsem zmešajo glavo.

Tehtnica

Ljubezen je ena od osrednjih tem v življenju vsake tehtnice. Partnerski odnosi zato igrajo v njenem življenju izjemno pomembno vlogo in samski stan zanjo ne pride v poštev. Inteligentne tehtnice so s svojim pronicljivim umom in izostrenim občutkom za modo in stil, umetnost zapeljevanja in flirtanja pripeljale do popolnosti. Tehtnica zna zapeljevati zelo subtilno in moški se njenemu stremenju k popolnosti le stežka uprejo.

Vodnar 

Del neustavljive privlačnosti svobodomiselnih, ekscentričnih, zabavnih in optimističnih vodnark se skriva v njihovi skrivnostni in neukrotljivi naravi. Odlikuje jih velika lepota, ki pa ni klasična kot pri tehtnici, pač pa nenavadna in težko opisljiva. Podobno drugačen je tudi njihov slog oblačenja. V ljubezni igrajo vodnarke po lastnih pravilih, njihova izvirnost, nepredvidljivost in pripravljenost na eksperimentiranje med rjuhami, pa je pravi magnet za moške.

Foto: @jeffisy