Draga Etiketa, hvala!

Hvala 2016 in dobrodošlo 2017...

Zadnji dan leta 2016 je tukaj. Želim vam, da ga preživite karseda lepo in preden se odpravite na zabavo, naredite kaj dobrega zase. Vzemite si prosto uro in naredite svoj “letni obračun”. To se mi zdi nekako najbolj primerno poimenovanje letnega pregleda svojih uspehov in neuspehov, ki jih doživimo v teh 365 dneh. Sicer se mi osebno zdi ta decembrska norija in občutek, da bo kar konec sveta, če ne bomo vsega kar smo si zadali postorili do 31.12, nekoliko čudna in predvsem nepotrebna. Po drugi strani pa je to lahko dobra prelomnica, ko sprejmemo nekaj zaobljub in naredimo t.i. bilanco. In zakaj bi to počeli? Predvsem zato, da se sprehodimo po preteklem letu, dogodkih in odnosih, ki so ga zaznamovali in s katerimi smo se srečali. Zaključimo preteklost, se z njo sprijaznimo in si postavimo nove cilje. Čeprav ne maram novoletnih zaobljub, pa si vedno zadam kakšen cilj bodisi na poslovnem ali osebnem področju, ki ga skušam vsaj nekaj časa zasledovati. Tudi Etiketa je polna novega zagona za leto 2017, ki nam ga dajete prav vi, dragi bralci. Na spletu smo prisotni dobri dve leti in v tem času nas je v virtualnem svetu obiskalo več sto tisoč Slovenk in Slovencev.

Etiketino leto je bilo zelo pestro, polno novih izzivov. Junija je Etiketa Magazin dobil digitalno sestrico, ki smo jo poimenovali Etiketa Shop. Rodila se je nova digitalna zgodba, ki iz meseca v mesec raste, se razvija in kuje nove načrte tudi za prihodnje leto, ki bo za Etiketo zagotovo veliko in zelo pomembno. Pripravljamo namreč kar nekaj presenečenj in novosti, zato da bo naša zgodba in vsi trendi, ki jih lepimo iz dneva v dan, še boljši. Že okrobra, ko smo praznovali drugo obltnico, pa smo vam postregli z 10. najbolj branimi članki v zgodovini Etikete in če slučajno kakšnega še niste prebrali, si lahko spomin osvežite TUKAJ.

V imenu uredništva Etiketa Magazin vam želim čudovito leto, ki prihaja in ne pozabite, da je vse mogoče, le upajte si sanjati!