Lepotne blogerke razkrivajo, kako do svilnato gladek kože

Končno se boste za vedno znebile dlačic in to brez bolečih depilacij ali obiskov kozmetičnih salonov...

Prvi poletni dnevi so še pred koledarskim pričetkom, tukaj! Čas je za kratke hlače, majice in krila, ki razkrivajo veliko gole kože, zato se pripravimo na zapeljive poglede in brezskrbna doživetja letošnjega poletja. Na nepozabne poletne dni, se z novo Philipsovo Lumeo Prestige, pripravljajo tudi nekatere znane Slovenke, ki prisegajo na svilnato gladko kožo, urejeno v intimi doma na hiter, preprost, varen, učinkovit in neboleč način. O tem najbolj zaželenem lepotnem pripomočku poletja smo že pisali TUKAJ. Tako kot je navdušil nas, pa je navdušil tudi lepotne in modne blogeke, športnice ter ostale obraze s sveta mode in zabave.

Znane Slovenke se z navdušenjem poslužujejo inovativnega pristopa odstranjevanja dlačic

Philipsovo Lumeo navdušeno uporablja že kar nekaj znanih Slovenk, med drugim tudi vizažistka in vse bolj priljubljena blogerka Nika Veger.

Nad Philipsovo inovacijo je navdušena tudi vlogerka Neva Šušmelj, manekenka in blogerka Anela ŠabanagićStreetchatella, igralka in TV-voditeljica Ula Furlan, odbojkašici na mivki sestri Fabjan, modna oblikovalka Nina Šušnjara in mnoge druge.  Med vsemi naštetimi pa na inovativen in dolgotrajen način odstranjevanja dlačič, prisega tudi lepotna vlogerka Lea Filipovič oz. Lepa Afna, ki je pripravila prav poseben video, v katerem vam bo zaupala, kako se sama spopada z dlačicami in kako ji je Philips Lumea Prestige olajšala življenje.

Nika Veger, vizažistka in modna blogerka nam je zaupala svojo izkušnjo:Lumeo sem preskusila zato, ker sem jo želela primerjati na eni strani s trajnim, laserskim odstranjevanjem dlak in na drugi strani z najenostavnejšim in najcenejšim odstranjevanjem, britjem. Lumea je v primerjavi s prvim cenejši, časovno hitrejši in bolj prijeten postopek, ki ni boleč, dlake pa odpravljamo v intimi doma, v primerjavi z drugim pa je na rezultat potrebno sicer nekoliko počakati, vendar je kasneje veliko bolj obstojen, koža pa je neprimerljivo manj razdražena. Lumeo bi priporočila vsem, ki si pogosto odstranjujejo dlake, pri tem pa se jim te tudi vraščajo, imajo občutljivo kožo, se jim po odstranjevanju dlak pojavljajo mozoljčki ali druge iritacije. Ob pravilni uporabi namreč Lumea tega ne povzroča, prav tako pa ostaja koža na obdelanih področjih mehka in nerazdražena. Super pripomoček za hitrejše odstranjevanje dlak je tudi za vse, ki so poraščeni močneje in želijo dlake ukrotiti ne le pod pazduho, ampak tudi na bikiniju, nogah, obrazu ali hrbtu, skratka na večjem delu telesa”.

92% manjša poraščenost že po 3 tretmajih!

S svilnato gladko kožo se tako lahko pohvalijo številne znane Slovenke, ki so s tehnologijo intenzivne pulzirajoče svetlobe IPL, na katero Philips prisega tudi pri novi Lumei Prestige, ustavile ponovno rast dlak. Tehnologija z nežnimi pulzi svetlobe doseže koren dlake in ga spravi v stanje počivanja, z uporabo aparata Lumea Prestige pa so želeni rezultati z do 92 % zmanjšano poraščenostjo vidni že po 3 tretmajih, opravljenih v dvotedenskih razmikih. Za ohranjanje svilnato gladke kože so ponovitve tretmajev nato potrebne le še vsakih 4-8 tednov, četudi dlačice ne rastejo več, kar za uporabnice Lumee pomeni popolnoma brezskrben poletni oddih s svilnato gladko kožo na izbranih predelih telesa. Le nekaj bliskov z napravo Philips Lumea Prestige in vaše dlačice boste spravili v mirovanje.

Samo 1 naprava za celo telo!

Philips Lumea Prestige je edina naprava IPL z zaobljenimi nastavki, ergonomsko oblikovanimi za doseganje najboljših rezultatov na različnih delih telesa. Nastavki se razlikujejo glede na kombinacijo oblike, velikosti okenca in filtra, od največjega nastavka za telo, dveh srednjih nastavkov za predel bikini in pazduhi, do najmanjšega, ki poskrbi za dlačice za obrazu. Aparat bo sam poskrbel, da bo njegova uporaba pravilna. Philips Lumea Prestige z naprednim senzorjem SmartSkin uporabnici pomaga oceniti, katera nastavitev kontrasta med tenom in barvo dlačic (1-5) je prava za izbrani predel. S Philips Lumeo ne boste več razmišljale o tem ali ste pripravljene za skok v najljubšo poletno oblekico in kopalke, saj bodo dlačice izginile za vedno. Le vsakih 6 do 8 tednov ponovite tretma, ki pa je ne samo učinkovit, temveč tudi izjemno hiter. Potrebujete namreč samo 15 minut za tretma celega telesa. Torej, veselo na delo, saj je časa ravno dovolj, da boste v poletne dni vstopile samozaveste, brez težav s pordelo kožo, vraščenimi dlačicami ali mozoljčki. Naj bo vaša koža svilnato gladko!

Nasvet dermatologinje

“Koža mora biti pred postopkom temeljito očiščena in obrita. Jakost sevanja izberite glede na fototip kože. Ne obsevajte je dvakrat na istem mestu, saj s tem ne povečate učinkovitosti, temveč le verjetnost neželenih učinkov. Uporaba se odsvetuje neposredno po fizični aktivnosti, vroči kopeli in v primeru razdražene in vnete kože”, dodaja Mateja Lisjak, dr. med., specialistka dermatovenerologije.

Nova Philips Lumea Prestige, ki jo uporablja že več kot 1,5 milijona uporabnic po vsem svetu, je izdelana v Sloveniji pri podjetju Iskra Mehanizmi.

Najnovejši model Philips Lumea Prestige BRI956/00 je na voljo po priporočeni maloprodajnih ceni 559,99 EUR. Na voljo sta še model Lumea Prestige BRI950/00 po 459,99 EUR in Lumea Advanced po 349,99 EUR. Izbrani model nove Lumee Prestige vse do začetka poletja po ugodnejši ceni poiščite pri najbližjem ali najljubšem trgovcu.