To je zadnji trend odstranjevanja dlačic!

Tako bomo za gladko in svilnato mehko kožo brez dlačic, poskrbele letošnje poletje...

Gladka koža brez dlačic so sanje vsake ženske. In prav spomladanski dnevi, ko iščemo modne kombinacije, ki odkrivajo veliko gole kože ter misel na prvi skok v kopalke, nas ženejo k preizkušanju različnih depilacijskih metod. Ste se poslužile že vseh možnih načinov, ki so se na koncu izkazali kot boleči ali precej neučinkoviti, bodisi zaradi še hitrejše rasti dlačic ali neprijetnega vraščanja? Potem boste zagotovo navdušene nad tem, da so prav v Sloveniji izdelali IPL – odstranjevalec dlačic Philips Lumea Prestige, ki zagotavlja 92 % manjšo poraščenost že po samo treh tretmajih. Z napravo se boste končno znebile dlačic na kateremkoli delu telesa, z redno uporabo pa bo učinek dolgotrajen. Kako je to možno? Z uporabo Philips Lumea Prestige boste dlake spravile “v stanje mirovanja”, brez obiskov kozmetičnih salonov in bolečih depilacijskih tretmajev boste sedaj same poskrbele za čudovito kožo skozi vse leto.

Dolgotrajna odstranitev dlačic je zagotovljena

Philips Lumea Prestige je prva naprava IPL z nastavki, posebej prilagojenimi različnim delom telesa. Nežni svetlobni impulzi aparata preprečujejo ponovno rast dlak neposredno pri koreninah. Rezultate boste opazile že po 3 tretmajih, opravljenih v štirinajstdnevnih razmikih. Priporočamo, da se držite navodil kako izvajati tretmaje, saj pogostejša uporaba ne bo povečala učinkov, kajti dlake po telesu imajo cikel rasti, ki ga ne moremo prehitevati. Za dolgoročen učinek pa priporočamo izvajanje tretmaja s Philips Lumea Prestige na samo še 4-8 tednov in konstanten rezultat svilnate kože brez dlačic je zagotovljen.

Nastavki omogočajo varno uporabo, prilagojeno vašemu tenu kože in barvi dlak

Edinstvene oblike ženskega telesa potrebujejo edinstveno nego. Kot ostali modeli Philips Lumea, tudi najnovejši model Philips Lumea Prestige uporablja tehnologijo IPL, ki z nežnimi pulzi svetlobe zmanjša ponovno rast dlak, tako da koren dlake spravi v stanje počitka. Philips Lumea Prestige je učinkovita na širokem spektru tipov in barv kože ter vam z najnaprednejšo tehnologijo pomaga oceniti, katera nastavitev moči je za vas najprimernejša. Naprava ima 5 nastavitev jakosti bliskov, najboljšo nastavitev za vašo kožo pa lahko sedaj preprosto izmerite s senzorjem SmartSkin.

Do najučinkovitejše uporabe z najprimernejšo nastavitvijo vas tako loči le pritisk na gumb in morebiten strah, da ste napačno ocenili vaš tip kože in dlak, je popolnoma odveč. Nastavki se razlikujejo glede na kombinacijo oblike, velikosti okenca in filtra. Naprava Philips Lumea Prestige omogoča specializirano uporabo na večjih predelih telesa (noge, roke, trebuh), na obrazu (zgornja ustnica, brada, linija spodnje čeljusti), predelu bikinija in pod pazduho. Štirje nastavki ustrezno ukrivljenih oblik se prilegajo posameznim delom telesa in imajo posebne filtre ter različne velikosti okenc.

“IPL-naprave sevajo snop svetlobe širših valovnih dolžin kot pri laserjih ter jih zaradi nižjih energij v tkivu za učinkovito zdravljenje prekomerne poraščenosti in odstranjevanja neželenih dlak, lahko uporabljate tudi doma,” dodaja Mateja Lisjak, dr. med., specialistka dermatovenerologije.

Enostavna uporaba

Za popolno udobje in priročnejšo uporabo je Philips Lumeo Prestige mogoče uporabljati tudi brezžično. Tovrstni tretma omogoča popolno svobodo gibanja, uporaben pa je predvsem pri manjših ali težje dostopnih predelih telesa, medtem ko je uporaba s kablom priročnejša za večje predele. Žična uporaba zagotavlja hitrejši tretma brez prekinitev, saj poveča frekvenco svetlobnega bliska in je zato postopek hitrejši za kar 1,75-krat.

Pripravite osebni načrt tretmajev z brezplačno aplikacijo Philips Lumea IPL

Da se boste tretmajev lotili še bolj brezskrbno, je na voljo nova brezplačna mobilna aplikacija Philips Lumea IPL, ki je popoln partner katerekoli Philipsove Lumee. Uporabnice tako lahko popolnoma samozavestno uporabljate tehnologijo IPL, saj vas aplikacija vodi skozi postopek tretmaja, hkrati pa zagotavlja popolnoma prilagojen, personaliziran načrt tretmajev za vsak predel telesa ter vam pomaga dosegati in ohranjati najboljše možne rezultate. Dosegljiva je v trgovini Google Play in iTunes.