Okrepimo imunski sistem in posledično zmanjšajmo stres

Prvo obrambo linije so preizkusile tudi Etiketine bralke...

V dneh, ko so vremenske razmere spremenljive, ko telo obremenjujemo s prekomernim uživanjem hrane in pijače ter več časa preživimo na zabavah kot v telovadnici, je prav da telesu privoščimo nekaj dodatne podpore pri krepitvi imunskega sistema. Pravi hit letošnje zime, ki navdušuje številne uporabnike je Imuosal, ki je na voljo v lekarnah v obliki kapsul za odrasle in sirupa za otroke. Slednjega otroci naravnost obožujejo, zaradi njegovega prijetnega sadnega okusa. Nekaj zvestih bralcev Etiketa Magazina je imelo v decembru priložnost preizkusiti omenjene izdelke Imunosal. Kakšne so njihove izkušnje preberite v nadaljevanju.

“Ker se vsako jesen in zimo borim z nenehnimi prehladi in gripami, sem se odločila, da preizkusim Imunosal, saj me je prepričala njegova sestava vitaminov ter beta glukana, ki ga prej sicer nisem poznala, a po vsem prebranem me je ta sestavina, ki je v osnovi sladkor s številnimi pozitivnimi učinki, popolnoma prepričala. Že naslednji dan, ko sem prejela paket sem pričela z uživanjem, kot je navedeno v navodilih. Ker sem pri uživanju prehranskih dodatkov vedno previdna, sem pričela z 2 kapsulama zjutraj pred zajtrkom, nato pa sem po nekaj dneh uživanja, odmerek povečala na 3 kapsule. Izdelke sedaj dnevno uživam dobra dva tedna in počutim se odlično. Sprva me je nekoliko zmotil okus v ustih, ki se pojavi nekaj ur zatem, ko kapsule zaužijem. Okus, ki ga zaznam je znak, da se je kapsula razgradila in da se njene sestavine absorbirajo v telo. Glede na to, da sta december in januar meseca, ko sem se vedno borila s prehladi in gripami, bom s kuro nadaljevala tudi v prihodnje, saj se počutim odlično in zaenkrat se me viroze še niso lotile, ” Petra R., 43 let, Ljubljana.

Kapsule in sirup Imunosal sestavljajo beta glukan, cink, koencim Q10 ter vitamini skupin B, E in C. Kapsule Imunosal pomagajo pri krepitvi imunskega sistema ter posledično zmanjšujejo občutek utrujenosti. Strokovnjaki priporočajo njihovo uživanje pri padcu imunskega sistema, različnih infekcijah, povečanem stresu in znakih izgorelosti in tako je odlična podpora telesu pri gripi in prehladih.

“V uredništvo Etikete sem pisala, ker sem želela preizkusiti sirup za otroke. Hči je stara 3 leta in 8 mesecev in ker obiskuje vrtec so viroze in nenehni prehladi naša stalnica. Zelo sem bila vesela paketka s sirupom in kapsulami in tako sva obe s hčerko takoj začeli s preventivno kuro in krepitvijo imunskega sistema. Tara sicer ni ljubiteljica sirupov, saj je v preteklosti imela precej težav z vnetji ušes in posledično se je večkrat srečala z antibiotiki, ki pa seveda niso najboljšega okusa. Po prepričevanju naj Imunosal sirup poizkusi, saj ji bo všeč in ne bo rabila obiskovati zdravnikov, sva le uspeli s prvo žličko. In njena reakcija je bila – mami, to je zelo dobro! Sedaj me Tara že sama vsako jutro opozori na sirup, jaz pa vzamem kapsule. Po dobrih devh tednih uporabe sva obe zdravi in upava, da bo tako vse do konca zime,” Mojca, 34 let, Žalec.

“Prva linija obrambe” je slogan, ki bolje skorajda ne bi mogel opisati pozitivnih učinkov rednega uživanja produkta, s katerim boste zimskim radostim naproti stopili čili in zdravi ter polni energije.

“Res sem zadovoljna, da sem lahko preizkusila kapsule Imunosal, ki bi jih lahko poimenovala kar koktajl zdravja. Uživam jih nekaj več kot teden dni in zaenkrat zaznavam predvsem pozitivne učinke. Z rednim uživanjem Imunosala sem uvedla v svoje življenje jutranjo rutino, ki je do sedaj nisem imela. Torej, sedaj poleg tega, da zaužijem 2 do 3 kapsule dnevno poskrbim za zdrav in polnovreden zajtrk, ki ga prej nisem redno uvajala v svoj vsakdan. Že ta rutina mi veliko pomeni in če bom posledično še bolj zdrava, je to odličen začetek novega leta,” dodaja Branka, 45 let iz Slovenj Gradca.