Izjemna ponudba ob otvoritvi prenovljenega Samsung Centra

Podjetje Samsung Slovenija je v priljubljenem nakupovalnem središču City Park v Ljubljani danes odprlo prenovljeni Samsung Center.

Ob otvoritvi, 19. in 20. maja, bodo izključno za obiskovalce trgovine na voljo številni popusti na izbrane izdelke. V izjemni ponudbi so pametni telefon Samsung Galaxy S23 Ultra, pametna ura Galaxy Watch5 in tablični računalnik Galaxy Tab S8+. Akciji pa se pridružujejo tudi pametni telefoni Galaxy A serije, druga dva telefona Galaxy S23 serije – Galaxy S23 in Galaxy S23+, tablični računalniki S8 serije in brezžične slušalke Galaxy Buds2.

Prenova je prostor spremenila v sodobno in privlačno nakupovalno destinacijo, ki celotno izkušnjo kupcev ponese na novo raven. Prenovljena trgovina, ki se nahaja v prvem nadstropju City Parka, prinaša elegantno postavitev in izboljšano predstavitev vseh izdelkov, ki kupcu ponujajo vrhunsko izkušnjo še pred nakupom.

V Samsung Centru kupce čaka popolno nakupovalno potovanje. Odkrijejo lahko širok nabor pametnih telefonov, tabličnih računalnikov in tudi širšo paleto dodatkov za vse izdelke, ter se prepustijo strokovnim svetovalcem, ki jih popeljejo do popolne izbire naprave. Z napravo se lahko z njihovo pomočjo seznanijo že v trgovini in tako z uporabo doma ne bodo imeli izzivov.

Izkoristite izjemno ponudbo, obiščite prenovljeni Samsung Center v ljubljanskem City Parku in izkoristite do 30 odstotkov nižje cene izbranih izdelkov.