Kateri znani Slovenci prisegajo na kultna očala?

Včeraj smo vam na Etiketi zaupali nekaj več o kultnih očalih Ray-Ban. Danes razkrivamo, kdo od znanih Slovencev prisega nanje.

Včeraj smo vam na Etiketi zaupali nekaj več o kultnih očalih Ray-Ban. Danes razkrivamo, kdo od znanih Slovencev prisega nanje. Kar nekaj ljubiteljev znamke se je pred dnevi zbralo v središču Ljubljane, natančneje v Optiki Felix.

Optika Felix je tako predstavila novo kolekcijo Ray-Ban očal za jesen in zimo 2016. Čisto svež dizajn, sodobni detajli in moderne variante leč so navduševale vse udeležence. V novi ponudbi izstopajo tri glavne teme: okrogla oblika Ray-Ban Round, sijoče Ray-Ban Clubmaster ter dvojni mostiček Ray-Ban Gatsby. Za vse, ki ljubijo barve pa je Ray – Ban predstavil tudi izredne leče Chromance.

Da je Ray-Ban blagovna znamka, ki ne samo, da ima bogato tradicijo, temveč v svoji zgodbi uteleša tudi ekskluzivnost, lepoto in estetsko dovršenost, pritrjujejo tudi številna znana imena, ki se v javnosti nemalokrat predstavljajo prav z očali Ray-Ban. Na kostanjevem pikniku Optike Felix so se družili številni znani Slovenci, med drugim Tomi Meglič, Nuška Drašček, Nuša Derenda, Rok Golob, Neisha, Rok Ferengja, Natalija Verboten, Jernej Kuntner, Ana Dolinar, Samuel Lucas, Nika Veger in naša lepotna urednica ter blogerka Ajda Sitar.

Optika Feliks je z novo kolekcijo očal Ray – Ban očarala in prepričala vse obiskovalce. V trgovini je predstavljen ogromen nabor različnih očal Ray-Ban, s katerimi želijo zadovoljiti tudi najzahtevnejše kupce oziroma njihove želje in potrebe. Blagovna znamka Ray – Ban je prava izbira za vsakogar, saj jo zaznamujejo: drznost, avtentičnost, kakovost in funkcionalnost, brezčasnost, kultni status ter zgodovina in dediščina. Znamka v vsakem pogledu skrbi za zadovoljstvo in zaupanje kupcev.

[easy_image_gallery]

Foto: Marko Delbello Ocepek