Zvezdniki, ki ne poznajo staranja

Za njih se je čas preprosto ustavil.

Nekateri slavni obrazi so videti danes povsem enako kot pred 10 leti. Zahvaljujoč dobrim genom, vojski profesionalcev, pravilni prehrani in telesni aktivnosti, se zdi, da se je za njih čas ustavil, saj se jim leta preprosto ne poznajo.

Gwen Stefani

Pevka Gwen Stefani je mati treh otrok in kar težko je verjeti, da šteje že 46 pomladi. Vsi, ki se Gwen spomnijo še iz devetdesetih, ko je navduševala s skupino No Doubt pravijo, da je ostala večna »dvajsetletnica«. Tudi brez ličil je videti čudovita.

Salma Hayek

Salma Hayek je vedno slovela kot glamurozna in seksi igralka, ki se ji leta ne poznajo. Najbolj uspešna Mehičanka v Hollywoodu, ki nas je navdušila v filmih Desperado ter Od zore do mraka, bo septembra dopolnila okroglih 50 let in še vedno velja za eno najlepših igralk na svetu.

Jennifer Aniston

Najbolj slavna »Prijateljica« je že vrsto let pri vrhu najrazličnejših seznamov najlepših žensk na svetu. Čeprav si je dala operirati nos (uradno zaradi zdravstvenih težav), pa se zdi, da na njenem obrazu ni sledov staranja. Jennifer svoja jutra začenja z meditacijo, obožuje jogo in ne boste verjeli – stara je že 47 let!

Jennifer Lopez

J. Lo je pred dnevi svoj 47. rojstni dan praznovala v stilu prave dive. Ponosna lastnica najbolj priljubljene zadnjice na svetu, je s svojo fotografijo na Instagramu še enkrat več dokazala, da so leta zanjo zgolj številka. Za njen mladosten videz so zagotovo zaslužne tudi latino korenine.

Jared Leto

Verjamete, da je Jared Leto star že 44 let? Igralec in frontman skupine 30 Seconds to Mars za svoj mladostni videz skrbi tudi s trendovskim in velikokrat drznim stilom oblačenja, rad pa eksperimentira tudi s frizurami. Leto je videti tako dobro kot na začetku svoje kariere, edino kar se na njegovem obrazu spreminja je dolžina brade.

Halle Berry

Halle Berry se je šele nedavno pridružila Instagramu na katerem nas redno opominja, da je še vedno ena najbolj atraktivnih igralk na svetu. Temnopolta lepotica je tudi pri 47 letih v bikiniju videti osupljivo.

Keanu Reeves

Videz 51-letnega Keanu Reevesa je za mnoge pravi misterij. Zvezdnik Matrice namreč izgleda skoraj identično kot pred 20 leti. Nekateri so zato razvili teorijo, da je Keanu preprosto nesmrten in temu posvetili celo posebno spletno stran.

Sharon Stone

Sharon Stone je pred skoraj četrt stoletja s svojo nepozabno vlogo v filmu Prvinski nagon postala sinonim za fatalno žensko. Priljubljena igralka je letos dopolnila 58 let, pred dnevi pa na Instagramu objavila seksi fotografijo v bikiniju, s katero dokazuje, da je še vedno v top formi.

Foto: Instagram/Getty