Zvezdnica: Ja, imam 30 let in celulit, a sem srečna

Hillary Duff z navdušujočo objavo na Instagramu, utišala neprimerne komentarje.

Igralka in pevka Hillary Duff je navdušila svoje oboževalce s fotografijo in zapisom na Instagramu. Ganljiva objava je bila odgovor na fotografije paparacev, ki so 30-letno zvezdnico minuli teden ujeli v kopalkah, v medijih pa so se potem pojavili žaljivi komentarji glede njenega videza. Hillary je na Instagramu objavila fotografijo v preprostih enodelnih kopalkah. V naročju drži sina,na nnjenih stegnih in zadnjici pa je viden celulit.

»To pišem v imenu mladih deklet, žensk in mater vseh starosti. Po napornem snemanju uživam na počitnicah s svojim sinom, ki ga zaradi napornega urnika nisem videla že tedne. Mediji radi objavljajo pomanjkljivosti zvezdnikov – ja, tudi sama jih imam! Moje telo mi je pred petimi leti podarilo največje darilo: sina Luco. Septembra bom dopolnila 30 let, zdrava sem in telo mi še vedno dobro služi. Dame, bodimo ponosne na to, kar imamo in ne zapravljajmo dragocenega časa s tem, ko si želimo biti drugačne, boljše in popolne,« je zapisala Hillary in vsem tistim, ki so dajali neprimerne komentarje na koncu poslala nedvoumno sporočilo: #kissmyass.

Hillary je sicer v nekem intervjuju povedala, da je po rojstvu sina precej spremenila odnos do lastnega telesa. »V mlajših letih sem čutila velik pritisk. Precej več sem se ubadala s tem, kaj si ljudje mislijo o meni. Toda ko je na svet prišel Luca sem spoznala, da se preprosto nimam več časa ukvarjati z nepomembnimi stvarmi. Seveda še vedno skrbim zase, toda hkrati znam tudi uživati v življenju in si privoščiti dobro hrano.«