Znani Slovenci prisegajo na domače

Znani obrazi praznovali 2. obletnico domače blagovne znamke oblačil izdelanih po meri...

Prestižna slovenska blagovna znamke oblačil po meri Morro Sartoriale te dni obeležuje drugo obletnico. Slavnostni dogodek v showroomu znamke so zaznamovali izbrana oblačila po meri, eminentni gostje in modna revija, ki je predstavila najnovejše trende iz sveta poslovnih oblačil in zimskih plaščev za moške in ženske.

Dogodka so se udeležili številni znani obrazi, ki tudi sami prisegajo na vrhunsko izdelana oblačila Morro. Med njimi so bili nekdanji predsednik države Milan Kučan, predsednik uprave BTC d.d. Jože Mermal, 6pack Čukur, legenda slovenske zabavne glasbe Alfi Nipič, slovenski košarkarski velemojster Ivo Daneu ter nekdanji smučarski as Bojan Križaj. Dogajanje je povezoval Sekumady Conde, na modni reviji pa so nastopili nekdanja Miss Slovenije Tadeja Ternar, maneken Blaž Brudar ter manekenka Nina Rajbar.

Modni reviji, na kateri so predstavili najnovejše trende s področja plaščev in poslovnih oblek po meri, je sledil nagovor direktorja družbe Moda Mi & Lan Milana Möreca. Mörec se je ob tej priložnosti zahvalil vsem zvestim strankam in poslovnim partnerjem, ki so v preteklih dveh letih prispevali k razvoju blagovne znamke, ki je postala prepoznavna po brezčasnem dizanju in vrhunskih materialih najboljših italijanskih znamk.

Prijeten večer se je zaključil z druženjem in pogovorom ter obljubo, da se prihodnje leto znova srečamo.