Znani obrazi odkrili skrivnosti dobre kuhinje

Večer, ki bo v spominu ostal še dolgo...

Večer, ki v našem spominu ostane še dolgo, se začne z okusno večerjo in se zaključi s kozarčkom priljubljene pijače v najboljši družbi. Prav to je bil povod za še en nepozaben Somat gastronomski večer, ki ga je zaznamoval topel ambient restavracije Evergreen na Smledniku in eden najbolj perspektivnih mladih kuharjev pri nas, ki se kosa s svetovno elito. Večerja z večhodnim menijem, pod katero se je podpisal Mojmir Šiftar, je poleg odličnih okusov, postregla z nepozabnimi koktajli na osnovi gina in glasbenimi ritmi, ob katerih so uživali številni znani obrazi – Neisha, Jasna in Mike Vale, Nejc Simšič, Danica Lovenjak, Iryna Osypenko Nemec, blogerka Sara Zavernik – The Blondebliss, kuharska mojstra Simon in Sašo Šketa ter mnogi drugi, ki so uživali v sedaj že tradicionalni Somat večerji.

V objemu narave in topline prijetnega ambienta, v katerem je Somat Gold predstavil svojo izboljšano formulo, so gostje razvajali novih okusov željne brbončicer ter bili deležni nepozabnega doživetja. Chef Šiftar je za začetek, z vonjem svežih planinskih zelišč in meglic, ki so se valile po mizah, goste popeljal v neokrnjeno naravo in svežino vonja. Svežino, ki jo daje izboljšana formula Somat Gold tablet. Meni, ki je prepletal tradicionalne jedi in jesenske okuse je chef zaključil z mešanicami gin tonikov z dodatki zelišč in ostalih svežih sestavin. Za zaključek večera so se tudi gostje pridružili ustvarjanju najboljših gin tonikov po lastnem okusu.

Nova in izboljšana Somat tehnologija, ki so jo ustvarili strokovnjaki Henkla, je sedaj še bolj učinkovita pri odstranjevanju ostankov hrane in bleščečem sijaju posode. Nova «deep clean» tehnologija prodira globoko v trdovratne madeže in zasušene ter zažgane ostanke hrane, ki jih še uspešneje odstranjuje s posode. Somat Gold tablete z močjo 12 funkcij odstranjevanja ostankov, med drugim sedaj odstranjuje tudi zažgane ostanke hrane, brez prehodnega namakanja posode, in je na voljo v drugačnem pakiranju. Tabele Somat Gold so sedaj na voljo v vodotopni foliji, brez potrebe po predhodnem odstranjevanju zaščitne embalaže pred vstavljanjem tablete v pomivalni stroj. Somat Gold gel pa odlikuje edinstveno pakiranje z dvema razdelkoma kombiniranja formule za čiščenje in odmaščevanje z novo formulo globinskega čiščenja.

Poleg izboljšane formule je Somat tokrat presentil tudi z dizajnom. Somat Gold tablete so sedaj pakirane v novi in bolj prilagodljivi embalaži vrečke s praktičnim zapiranjem in odpiranjem.