Znani obrazi domače scene izbrali najljubša očala

Kakšna očala bo letos nosil Magnifico?

Ob dvajsetletnici so v optiki Rugel pokazali, da znajo, poleg dobrega vida in videza, poskrbeti tudi za prijetno počutje. Na dogodku, ki so ga pripravili 24. maja zvečer, je bilo namreč videti marsikateri znani obraz, tudi Magnifica (Robert Pešut) in Schatzija (Aleksander Pešut), Iryno Osypenko ter priznani modni blogerki Aljo Bitenc in Evo Ano Kazič.

Dogodek ob okrogli obletnici so v optiki Rugel pomenljivo poimenovali VENI, VIDI, VICI. Komik Sašo Stare, ki je vodil program, je slikovito komentiral: “Izrek po latinsko pomeni prišel, videl, zmagal, kar je lepa iztočnica za 20 let. Hkrati pa ima še en pomen. VIDI – smo v optiki in pomembno je, da dobro vidimo. VICI – sem komik in na programu so “vici”. In pa VENI – na neki točki bo (na žalost) treba zapustiti ta lep prostor.” Gostje so na prijetnem praznovanju na zabaven način lahko spoznali tudi različne oblike svetovanja ter pomoči, ki med obiskom optike sicer predstavi ekipa zaposlenih strokovnjakov. Še posebej takrat, kadar niste povsem prepričani, ali vam vid še služi tako, kot vam je nekoč.

Optika Rugel že od svojih začetkov izstopa po kakovosti ponudbe in znanju, kar dokazujejo tudi redni obiski zvestih strank. Ob pomembni obletnici je postala sodobnejša, s posebnim steklenim obrtniškim prostorom in povečano okulistično ambulanto, saj v optiki Rugel prav posebno pozornost namenjajo preventivnim očesnim pregledom. Dejan Rugel, ki že vrsto let uspešno vodi družinsko podjetje ob prelomnici poudarja: “Stavimo na tradicijo ter zaupanje, predvsem pa neskončno radi opravljamo svoj poklic. Naš namen obstoja ostaja enak kot ob ustanovitvi – svojim strankam želimo redno predstavljati tehnične novosti in nove modne zapovedi ter jim svetovati profesionalno in osebno, da lahko kar najbolje ugodimo njihovim potrebam in željam.”