Zakaj se Belli Hadid tudi oboževalci smejijo v obraz?

''Bella, vsega pač ne moreš zakriti.''

”Bella, vsega pač ne moreš zakriti.”

Mlada zvezdnica je z zanikanjem o lepotnih posegih sprožila val posmehovanja tudi med oboževalci.

21-letna uspešna manekenka in obraz nekaterih najprestižnejših modnih kampanj, Bella Hadid, je pod povečevalnim steklom javnosti že od svojih zgodnjih najstniških let. Kot večina drugih zvezdnic, se tudi slaven supermodel pogosto bori z raznimi kritikami in očitki, ki se dotikajo njenega (spremenjenega) videza.

Je res ali ni res?

Ljubezensko razmerje med manekenko in pevcem The Weeknd je polnilo strani številnih tabloidov, tudi prejšnje dni, ko so na dan prišla ugibanja o njunem pobotanju in ponovni zvezi. A bolj kot to, je javnost vznemiril en izmed intervjujev v zadnjih tednih, v katerem je Bella močno in odločno zanikala vse lepotne operacije ali kakršnekoli posege v njen zunanji videz, ki bi ji trajno spremenili podobo.

Slavna manekenka je dejala: ” Ljudje verjamejo, da sem bila na estetskih operacijah in naredila več posegov, ampak veste kaj? Lahko naredimo tudi scan mojega obraza, dragi.” Bella se ne da in tako zanika kakršnekoli popravke na svojem obrazu, četudi so fotografije izpred nekaj let zelo zgovorne in dokazujejo, da je mlada zvezdnica le doživela operacijo nosu, ustnic in nekoliko spremenila poteze obraza. O slednjem se strinjajo tudi estetski kirurgi, ki so potrdili, da njene obrazne spremembe niso delo pubertete ali odrašačanja, temveč zgolj spretnih kirurških postopkov.

No, Bella se ne da in nadaljuje v svojem slogu naprej: ”Bojim se povečanja ustnic, saj nikakor ne želim iznakaziti obraza.”

Njenim besedam ne verjamejo niti najbolj zvesti oboževalci in oboževalke, ki njeno zanikanje celo močno obtožujejo. Komentarji javnosti na družbenih omrežjih so tako še kako ostri in nič v prid mlajši sestri Hadid: ”Ni dobra zamisel lagati, ko si javnosti že dobro poznana vrsto let in smo lahko tvoj obraz in njegove značilnosti spremljali že od začetka. Sedaj je ta bistveno drugačen in nima ničesar opraviti z naravo, draga.” Eden izmed komentarjev pa je izpostavil posledice njenega zanikanja: ”To, da Bella odločno zanika svoje estetske operacije, le dokazuje, kakšen problem ima naša družba. Mlada dekleta, deklice, imajo zato popolnoma nerealne lepotne vzore.”