Vsi so prepričani, da pozira s svojim fantom

A resnica vas bo šokirala...

Ko pogledate fotografije Kitajke Liu Yelin in njenega 22-letnega sina, imate občutek, da vas nekdo vleče za nos. Liu je namreč stara 49 let in je še vedno videti kot najstnica.

Če Liu rečete, da ne kaže svojih let, v njenem primeru to ni kompliment, ampak zgolj ugotovitev realnega stanja. Njeno telo je oblikovano do popolnosti, na obrazu ni sledu gubic, zato ne preseneča, da nihče ne verjame, da bo kmalu srečala Abrahama. Sama pravi, da se počuti kot 15-letnica in ko na družbenih omrežjih objavi fotografije s svojim sinom, so vsi prepričani, da gre za njenega fanta.

Za njen mladostni videz so zaslužni predvsem redni obiski fitnesa, saj Liu kozmetike skoraj ne uporablja. »Če se pošteno ne spotiš, ne moreš dobro izgledati,« pravi Kitajka, sicer nekdanja knjižničarka. »Vsak dan plavam v jezeru in delam vaje za moč. Tudi pozimi plavam na odprtem. Medtem ko vsi nosijo bunde, jaz v bikiniju skočim v ledeno  mrzlo vodo. To je preizkus moje volje in vztrajnosti,« pripoveduje Liu in zatrjuje, da bo živela podobno aktivno življenje še naprej, saj želi tudi čez 30 let izgledati podobno kot sedaj.

Foto: @queenyelin