Victorijin rojstni dan je bil nekaj posebnega!

Modna diva Victoria Beckham je rostni dan preživela na najlepši način.

Victoria Beckham je včeraj upihnila 44. svečko v najbolj posebni in cenjeni družbi. Kako je izgledalo njeno praznovanje, razkrivamo spodaj.

Nekdanja pevka najbolj popularne dekliške skupine Spice Girls, sedaj cenjena modna ikona, priznana modna oblikovalka in mamica štirih otrok Victoria Beckham, je včeraj praznovala svoj 44. rojstni dan. Navdihujoča dama, ki velja za eno najglamuroznejših modnih žensk na svetu, je rojstni dan preživela na njej najljubši način in v najboljši družbi. Kdo ji je polepšal včerajšnji dan?

Njeno življenje je izjemen dokaz, da lahko ima človek resnično vse, a le, če za to pošteno zaviha rokave. Kot slavna Victoria vedno poudarja, njene uspešne glasbene kariere in nato cvetočih modnih uspehov ne bi bilo, če za to ne bi trdo garala in se trudila iz dneva v dan, z veseljem pa prizna tudi, da ji je opora moža in otrok vedno največ pomenila in ustvarjala nove in nove zamisli za prihodnost.
Zvezdnica se je včeraj odločila delo potisniti na stran in svoj rojstni dan praznovati izključno v družbi svojih otrok in moža Davida. Pravi, da se zaradi različnih obveznosti včasih nimajo časa niti pogovarjati – 19-letni sin Brooklyn Beckham namreč študira v New Yorku, mož David zaradi nogometne kariere potuje po svetu, pa tudi sama je precej zaposlena s službenimi potmi in modnimi dogodki, zato je za skupne družinske trenutke še kako hvaležna.

Victoria je dan pred svojim rojstnim dnem na Instagramu objavila fotografijo s svojimi otroki, pod katero je zapisala: ”Večer pred rojstnim dnem z mojimi ljubčki – zelo vas imam rada @davidbeckham poljubčki.” Kasneje je objavila še nekaj fotografij, z vseh pa je možno razbrati, da se je odločila preživeti čudovit podaljšan konec tedna v družbi svojih najdražjih.